HEKLANJE

Povećajte promet na svojoj web stranici

TEMU APP 100 E KUPON

Imenici pomažu pronaći web stranice unutar određenih ili određenih kategorija. Razlika između tražilica i imenika je u tome što imenici sadrže samo provjerene web stranice, stranice koje imaju određeni standard i sadrže važne informacije.

Jedan od ciljeva korištenja imenika je povećanje prometa. Da bi se to postiglo, mora se odlučiti biti istaknut u velikim, organiziranim imenicima kao što su Yahoo, DMOZ i LookSmart. To će privući visoko ciljani promet na vašu stranicu (specifičan za temu), značajno povećati popularnost veze i Google PageRank.



Da biste povećali izloženost:

• Pronađite kategoriju koja je najrelevantnija za vašu web stranicu. Kategorija i potkategorije moraju u potpunosti odgovarati temi vaše stranice i njenoj namjeni. Na primjer, ako je vaše web mjesto poslovno povezano sa zdravljem, web mjesto se mora prikazivati pod zdravstvenim, a ne poslovnim. Tek tada će surferi koji traže web stranice povezane sa zdravljem pristupiti vašoj. Pretražite ključnu riječ koja je relevantna za vašu stranicu u imeniku. Imenik će prikazati kategorije relevantne za ključne riječi. Odaberite onaj koji vam odgovara u svim aspektima.

• Osmislite naslov i opis koji će povećati promet, a ne smanjiti ga. Naslov mora biti “mrtav”. Treba sadržavati najvažniju ključnu riječ i ako je moguće započeti slovom prema početku abecede. A opis od 15-25 riječi trebao bi sažeto sažeti svrhu ili funkcije vaše stranice. Dok ste opisni i informativni, pokušajte utkati što je moguće više ključnih riječi koje se odnose na vašu stranicu.

• Kupite ključne riječi iz jedne od tražilica ili imenika s plaćanjem po kliku.

• Neka web stranica bude prilagođena tražilici.

• Obratite pozornost na tekstualni i slikovni sadržaj. Teške slike smanjuju vidljivost tražilice.

• Koristite povratne veze na odgovarajuće imenike i trgovinske ili poslovne popise. Provjerite povratne poveznice koje koriste konkurenti.



• Redovito dodajte novi sadržaj. To potiče posjetitelje i pauke tražilice da se vrate. Provjerite je li sadržaj bogat ključnim riječima.

• Pokrenite i održavajte web dnevnik ili blog. To može postati aktivan način za povećanje prometa uz istovremeno širenje informacija.

• Reklamirajte svoju web stranicu ispisom adrese na posjetnicama, papirnatim vrećicama, ambalaži i tako dalje. Redovito distribuirajte e-zine ili ažuriranja kao biltene klijentima i poslovnim suradnicima.



• Razmislite o plaćanju tražilicama za poboljšane popise i brzu procjenu vaše stranice.

• Usmjerite sadržaj prema tražilicama usvajanjem tehnologije prikrivanja.

• Pokrećite oglase na povezanim web stranicama i popisima za slanje e-pošte.



• Usvojite program recipročne veze.

Povećajte promet redovitim praćenjem prometa. Analizirajte kretanja i učestalost posjetitelja. Saznajte što je učinkovito, a što suvišno. Koristite kolačiće učinkovito. Razumijete tehnologiju i koristite je maksimalno. Budite u tijeku s novim inovacijama i razvojem. Zapišite izvedivu marketinšku strategiju web stranice.

Postoje jednostavni koraci do pobjede: budite drugačiji, pobrinite se da vaša web stranica bude osvježavajuća i da pruža ono što obećava; stvoriti mrežu pristalica; biti pošten u svojim poslovnim pothvatima; isporučiti na vrijeme po pristupačnim cijenama; biti učenik cijeli život, stalno inovirati svoju web stranicu kako biste išli u korak s promjenjivim vremenima; stvorite ekskluzivnu nišu i diverzificirajte se u smjerovima koji su relevantni za vaš poslovni modul.

Stvorite zastrašujuću prisutnost.

Kreme i losioni za ruke

Ruke su izložene natprosječno jakim nadražajima. Različita sredstva oštećuju i isušuju kožu, pa ruke postaju suhe i hrapave, a oštećena

Ljepota ispod vrata

Godinama su žene svjedočile i prihvatile tehnološku eksploziju koja je kategorija njege lica protiv starenja. Zapravo, čini se da postoji