HEKLANJE

Ljepota ispod vrata

TEMU APP 100 E KUPON

Godinama su žene svjedočile i prihvatile tehnološku eksploziju koja je kategorija njege lica protiv starenja. Zapravo, čini se da postoji krema ili serum dizajniran da umanji svaki mogući izdajnički znak starenja koji se pojavljuje na licu.

Ali što je s ostatkom tijela? Žene su toliko zabrinute zbog bora od smijeha i trzavica da su sklone zanemariti njegu kože tijela. Istina je da žene vole imati lijepu, glatku kožu na dodir po cijelom tijelu, čak i ispod vrata. To je razlika između visokih ovratnika i dubokog dekoltea.



Također, sa širenjem tržišta protiv starenja, postoji mnogo sastojaka koji zasićuju ovu kategoriju. Međutim, postoji jedan revolucionarni sastojak na vrhu popisa. Kreatin je vitalni sastojak protiv starenja koji se prirodno nalazi u koži i daje energiju stanicama. S vremenom se zaliha kreatina u stanicama iscrpljuje i uzrokuje suhu i grubu kožu, a zatim povećava pojavu linija i bora na rukama, prsima i nadlakticama. Stoga, kada se kreatin primjenjuje lokalno, on ima prednosti protiv starenja i klinički je dokazano da podiže kožu i umanjuje vidljive znakove starenja.

Nivea body Age Defying Moisturizer je proizvod protiv starenja za tijelo napravljen od kreatina vlastitog za kožu. Djeluje na obnavljanje razine kreatina u koži, jačajući prirodnu snagu kože protiv starenja. Koža je meka, glatka i osjetno podignuta s manje vidljivim borama.

Nije tajna da je zdrava koža važna za održavanje mladolikog izgleda. Dakle, osim njege lica kada je u pitanju starenje, žene bi trebale početi paziti na cijelo tijelo, od glave do pete. Koja žena ne želi lijepu, glatku kožu osjetljivu na dodir?

P3000 DTC pod kontrolom proizvođača

P3000 označava “DTC pod kontrolom proizvođača”. DTC (Diagnostic Trouble Code) pod kontrolom proizvođača je specifičan kod greške koji je dizajniran