HEKLANJE

Besplatno godišnje kreditno izvješće

TEMU APP 100 E KUPON

Besplatno godišnje kreditno izvješće je izvješće o svim vašim godišnjim financijskim transakcijama i pomaže vam da znate gdje se zapravo nalazite na kraju godine.

Ako netko traži veliku kupnju poput automobila, namještaja ili doma, ovo kreditno izvješće pomoći će vam u jednostavnoj transakciji bilo čega. To u potpunosti ovisi o tome što je navedeno u vašem kreditnom izvješću.



Equifax, Trans Union i Experian tri su glavne financijske agencije koje trgovac najčešće koristi za izvješćivanje o godišnjoj povijesti plaćanja. Za više informacija o ovim stranicama posjetite njihovu web stranicu.

Možda ćete trebati neke informacije o svojoj godišnjoj transakciji ili o svojim kreditnim računima. Možete uputiti tri stranice financijskog ureda. Možda ćete biti frustrirani ako uputite tri stranice za nekoliko pitanja.

Ranije nitko nije imao pravo primiti ni jednu kopiju vlastitog kreditnog izvješća, ali sada je zakon omogućio primanje kopije vašeg kreditnog izvješća. Morate ispuniti njihov mrežni obrazac sa svim svojim točnim podacima i za nekoliko minuta možete vidjeti svoje kreditno izvješće.

Pazite da sve podatke ispunite točno jer neki ljudi daju lažne podatke o broju svog kreditnog računa i ako je tako, vaš će obrazac biti odbijen i nećete moći dobiti svoje kreditno izvješće, stoga pokušajte izbjegavati sve takve stvari i uštedite svoje vrijeme. A ako imate bilo kakav problem, možete izravno kontaktirati njihovu službu za korisnike pozivom.