HEKLANJE

Povezani bi trebali postaviti realne ciljeve

TEMU APP 100 E KUPON

Kada počinjete kao podružnica koja promovira tuđi proizvod ili web-stranicu, normalno je odustati od toga. Međutim, to na kraju može završiti neuspjehom. Postavljanje realnih ciljeva prodaje i prihoda zapravo može motivirati i osigurati dugovječnost. Na primjer, svi žele zaraditi milijun dolara i prijevremeno se umiroviti. To je ostvarivo ako svoje ciljeve postavite realno.

Internet je velika iluzija koja prosječnom mrežnom trgovcu oslikava ovaj portret trenutnog bogaćenja. Pridošlice često misle da će vidjeti trenutni prihod i da će se moći umiroviti za 3-6 mjeseci. Iako se to nekima dogodilo, većini je za uspjeh potreban plan od 3-5 godina. Za ovu tragičnu stvarnost mogu se okriviti internetski gurui i prevaranti. Često pišu tekst oglasa koji oslikava ovu veliku iluziju samo kako bi se dočepali vašeg novca. Uspjeh je lakši na mreži nego u tradicionalnom poslovanju, ali samo zahtijeva vrijeme i fokus.



Sa sigurnošću se može reći da će vaših prvih nekoliko mjeseci u poslu biti pokušaji i pogreške, učenje što više o marketingu na mreži i izvan njega i otkrivanje što funkcionira. Svatko bi trebao imati marketinški proračun i ostati unutar tog proračuna te povećavati troškove oglašavanja kako zarada počne pristizati. Realno je postaviti cilj da barem pokrijete plaćanje automobila u roku od 3 mjeseca. Zatim mu dodajte svaka tri mjeseca.

Dodajte svoje uplate kreditnom karticom od 3. do 6. mjeseca, a zatim svoje račune za režije do 6. do 9. mjeseca, a onda djed od njih cijelu hipoteku do 12. mjeseca. Čak i ako ste upravo zaradili dodatnih 300 USD mjesečno i nikad više niste dodali prihod , koji bi se mogao upotrijebiti za ubrzavanje otplate dugova i zatim staviti u IRA-u za povećanje mirovinskog prihoda. Ulaganje od 300 USD mjesečno za 5 godina uz povrat od 10% na računu s odgodom poreza moglo bi na kraju biti više od 21 000 USD. Zatim uključite složene kamate kako godine prolaze i do dvadesete godine uđete u milijune.

Dodajte dodatnih 100 USD svojoj mjesečnoj uplati kreditnom karticom i moći ćete je otplatiti za 1-2 godine za razliku od 15-20. Snaga zarađivanja dodatnog novca online ovisi o tome kako na to gledate. Zadržite svoj svakodnevni posao, postavite realne prihode i ciljeve prodaje, pratite ih dnevno, tjedno, mjesečno i godišnje i vidjet ćete kako vaš prihod raste i raste.

Šminka kroz stoljeća

Kako smo mi kao ljudi došli do točke da trošimo milijarde dolara godišnje na kozmetiku i da je postala društvena

Poslovno treniranje

Imam tu filozofiju prema kojoj živim u zadnje vrijeme. Budući da sam toliko zauzet radom u ili u svojim tvrtkama,