HEKLANJE

Povijest Pueraria Mirifica

TEMU APP 100 E KUPON

Prije nego što počnemo, znajte da je naš cilj dati vam što više korisnih informacija koliko možemo stati na našu stranicu.

Poslastica starenja ne diskriminira niti oprašta; to će na kraju učiniti sve žene. iako nije održivo spriječiti proces starenja, sada je održivo postupno smanjivati tretman i smanjiti njegovo nepoželjno svojstvo s Pueraria mirifica (znanstveno poznata kao Pueraria Mirifica buoyant Shaw et Suvatabandhu).



Žene u ruralnim zajednicama na Tajlandu gdje ovaj ružmarin raste koristile su gomoljasto korijenje Pueraria mirifica učinkovito kao “pomlađujući” narodni lijek više od stotinu prije nego što je postao poznat i dobio je uobičajeno mnogo mišljenja tajlandskih i nepoznatih znanstvenika i mainstreama. ne tako mnogo prije. Prema tajlandskoj tradicionalnoj medicini, ovaj “pomlađujući” ružmarin preporučuje se i starijim muškarcima i ženama zbog svoje vrijednosti za rast kose, jačanje i potamnjivanje postojeće, pomaže u podizanju tena i uklanjanju bora, jačanju vida, množenju energije i pokretanju koji dovodi do bolje refleksije pokreti tijela.

Pueraplus je tajlandska tradicionalna biljna formula vrhunskog stupnja koja uglavnom proizlazi iz bijele Kwao Krue (Pueraria Mirifica) koja sadrži fitoestrogene (prirodna tvornica estrogena). Nakon brojnih studija iz Tajlanda, studije su pokazale da ovaj ružmarin pokazuje svojstvo estrogena i pomlađivanja ženskog tijela, posebno na grudima, bokovima, koži lica, koži tijela, koži i vaginalnom epitelu. stoga podižu izgled ženskih sekundarnih spolnih karakteristika i također ljepotu kože. Na početku ovog članka prošli smo kroz osnove. Sada ćemo ovu temu pogledati malo dublje.

ALL true dodatak prehrani

Visoki fitoestrogen (osobito izoflavonet):

Blagdanski darovi za žene u vašem životu

Znamo, žene su tajanstvena bića. Ali jedno im je zajedničko je da vole darove. Ali (da, postoji upozorenje kada se radi o darivanju žena), one ne žele blendere, knjige za samopomoć ili zdjele za miješanje.

Ako želite usrećiti sve dame u svom životu, morate slijediti nekoliko jednostavnih pravila.



Darovi za zajedničku upotrebu

Ako ste u vezi, nikada ne kupujte darove za “zajedničku upotrebu” osim ako prethodno niste razgovarali. Na primjer, ako svojoj dragoj kupite plazma TV od 50″ dok živite zajedno, možete poslati poruku da je dar stvarno za vas. I nikada joj nemojte kupiti kuhinjski aparat osim ako vam ona kaže da stvarno, ne stvarno, želi Cuisinart sokovnik, nemojte, ponavljam, ne kupujte svojoj drugoj osobi uređaj za Božić (osim ako volite spavati na kauču).

Kupite pravu veličinu



Ako ženama s vašeg popisa kupite neki odjevni predmet (općenito se ne preporučuje), provjerite znate li njezinu veličinu. Ne želite kupiti nešto preveliko ili premalo. A ako joj kupujete donje rublje, dajte joj ga nasamo. Ne želite njezinim nećacima i nećakinjama objašnjavati što je čipkasti negliže.

Raskošni darovi

Kada kupujete za kolege, šefove i poznanike s kojima niste u ljubavnoj vezi ili niste na vezi duže vrijeme, nemojte kupovati previše raskošan dar. Kupnja skupog poklona može poslati pogrešnu poruku.



Izbjegavanje kućice za pse

Uzmite u obzir i vrstu poklona. Je li satenski ogrtač doista dobar izbor za šeficu? Iako joj se to možda sviđa, vjerojatno ne želi da njezini podređeni znaju što ona nosi u krevetu. Razmislite kako će primatelj protumačiti dar. Na primjer, bi li vaša sestra cijenila osjećaj iza vašeg izbora anticelulitne kreme ili knjige o tome kako smršaviti? Ili, želite li da djevojka s kojom ste bili na dva spoja pročita vaš dar dijamantnih naušnica od 3000 dolara? Pazi, možda očekuje još veći dijamant u bliskoj budućnosti!

Općenito, pokušajte saznati nešto o primatelju kako biste mogli kupiti pažljiv dar koji će voljeti. I što god radili, nemojte zviježđe nazvati po njoj.

U slučaju da ste potpuno neupućeni, odaberite nešto s ovog popisa i izbjeći ćete crnu listu loših darova još godinu dana. Najbolji dio je što sve ove darove možete kupiti bez napuštanja dnevne sobe.

Top darovi za nju:

Šminka

Kada kupujete kozmetiku, klonite se proizvoda poput pudera, pudera i rumenila. Ove su stvari iznimno individualne i žene vole same birati osnovne elemente ljepote. Palete sjenila i sjajila za usne koje uključuju veliki izbor boja čine prekrasne darove za žene. Uvijek postoji boja koja će joj se svidjeti.

Lijepe torbice za šminku

Većina žena voli proizvode i lijepe torbice za šminku u kojima ih drže, poput ručno oslikanih torbica za šminku.

Skladištenje nakita

Ako dama na vašem popisu već ima solidnu kolekciju nakita, nabavite joj moderan način da ga organizira i koji će se uklopiti u svaki dekor s ormarom za nakit. Za ženu koja je u pokretu, poklonite joj nakit koji se ne petlja. Metalni kožni nakit omogućuje joj putovanje sa stilom. Također je izrađena od prave marokanske punozrnate kozje kože, tako da je u potpunosti luksuzna.

Nakit

Ogrlica od reciklirane staklene boce pogodna je za zemlju i savršena za nećakinju, kćer ili tinejdžericu na vašem popisu.

Sjajne mirisne svijeće

Žene vole svijeće, a prikladan je poklon za gotovo svaku ženu s vašeg popisa. Klasičan izbor: Diptyque-Limited Edition Parfumee Encens Candle.

Reed difuzori

Najpopularniji trend u mirisima za dom su difuzori od trske, a žene na vašem popisu cijenit će vašu dalekovidnost. Voluspa Fragrant Oil Reed Diffuser u boji Santiago Huckleberry siguran je dar.

Poklon setovi za kupanje

Uvijek možete uzeti set od Bath & Body Works, ali ako želite ići dalje, pokažite joj da znate nešto o luksuzu. Potter & Moore- Sheer Luxury in Spiced Tuberose & Orchid set od 4 dijela uključuje prekrasnu crnu kožnu kozmetičku torbicu s reljefnim printom Potter & Moore ispunjenu parom toaletne vode, mlijeka za kupanje i trostruko mljevenog sapuna u punim veličinama.

časopisi

Pokažite joj da vam je stalo do njezinih osjećaja pomoću dnevnika ili luksuzne bilježnice za pisanje bilješki ili čak popisa za kupovinu. Savršen dodatak za čarape za sestre, nećakinje i poznanice.

Ogrtač od kašmira

Luksuzan i dobro prihvaćen poklon za djevojke, žene, sestre i mame (kao što je vaša mama).

Uđite u udobnost

Papuče su odličan dodatak za čarape. Stavite Amy Jo Gladstone Bam Bam papuče u svoju čarapu.

Udobno bacanje

Zamislite je sklupčanu na kauču s dobrom knjigom i mekom dekom u hladnoj zimskoj noći. Ako je ona tvoja djevojka ili žena, možda će čak i podijeliti.

Super mekani ručnici

Tako je predivan osjećaj izaći iz tuša i omotati se luksuznim, prevelikim ručnikom. Iznenađujuće, mnoge žene to ne kupuju za sebe. Dođite do tanjura i zaslijepite je Super Pile ručnicima, oni su stvarno najdeblji, najluksuzniji ručnici koje ćete pronaći. Izrađen od 100% egipatskog pamuka u super masivnih 700 grama dostupnih u 55 boja.

Vrijeme za čaj

Ako žena s vašeg popisa voli čaj, svidjet će joj se lijepi set za čaj. Savršen izbor bi bio poklon set Teaposy Snow Dance.

Recite to čokoladom

Naravno, uvijek joj možete kupiti Godivu, ali zašto joj ne biste napunili čarape egzotičnijim čokoladama? Grand Collection iz Chocolate Celeste sadrži rajske okuse poput amaretta, limete, čili papričice, kokosa, dulce de lechea, zlatnog cimeta, crvene maline, šampanjca, čaja, parfea od mliječne čokolade, trebam li reći više?

Elegantan usmjeri i snimaj fotoaparat

Žene se vole slikati. Kamere Casio – EXILIM 7.2MP & FUJIFILM – FinePix 7.2MP savršeno stanu u ručnu torbicu, tako da može snimiti kad god poželi.

Parfem

Parfem je lukav dar. Osim ako ne poznajete osobu jako dobro, predlažem drugačiji dar. Međutim, ako je pitaju za parfem ili znate da je otvorena za isprobavanje novih stvari, sljedeći mirisi su, po mom mišljenju, jednoglasno poželjni:

Cleopatra EDP Tocca Beauty

Pure Poison od Diora

Miris Vera Wang

Pašmine (šal od svile ili kašmira)

Pashmina šalovi su jednostavan izbor, ali definitivno pokazuju vašu pažljivost. Birajte između raznih boja, tkanina i veličina, tako da se može zamotati u stil i luksuz kad god poželi.

Pokloni za kućne ljubimce

Ako žena na vašem popisu ima psa, velika je vjerojatnost da joj je mala krznena loptica poput djeteta. Ako joj date dar za psa, pokazat ćete koliko ste osjetljivi (i promišljeni).

Poklon bon za toplice

Ovo je poklon bon koji je daleko od bezličnog. Idite na Google, upišite “dnevne toplice” uz naziv svog grada i većinu vremena poklon bon možete naručiti online.

Poklon bon za robne kuće

Kada kupujete za žene koje ne poznajete dobro, poput rođakinje u drugom koljenu ili vaše 14-godišnje nećakinje koja živi u Idahu, poklon bon za veliku robnu kuću je odličan jer ona može kupovati što god želi. Žene i djevojke vole odjeću, a budući da ju je tako teško kupiti za nekog drugog, poklon bon pokriva vaše osnove. Također joj daje nešto čemu se može radovati nakon što se otvore svi ostali darovi.

Koja je vaša sjajna ideja za dar?

Blogovi Što su dobri?

blogovi; što su oni uopće dobri? Pa, zapravo su blogovi fantastični bilo da vodite poslovnu web stranicu ili jednostavno koristite