HEKLANJE

Pravila prijenosa stanja kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica za prijenos stanja pomaže u konsolidaciji duga kreditne kartice, a ponekad može biti i način izbjegavanja tereta duga. Dok pretražujete sve one ponude tvrtki koje izdaju kreditne kartice koje stalno primate, vidjet ćete da oni sada nude prijenos stanja na različite načine. Također ćete primijetiti da se sve te tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica natječu za vaše poslovanje, tako da poticaji postaju sve privlačniji cijelo vrijeme, posebno kada se radi o ponudama prijenosa stanja kreditne kartice.

San većine Amerikanaca je imati beskamatnu kreditnu karticu cijelo vrijeme, ne samo tijekom uvodnog specijala. Postoji nekoliko pravila koja možete koristiti kako biste osigurali da izvučete najviše iz prijenosa stanja.



Obratite pozornost na sve ponude za prijenos stanja koje možete pronaći. Stalno se mijenjaju i ne želite se prijaviti nakon što više ne nude ovu posebnu ponudu za prijenos stanja.

Pazite da se prijenos stanja vaše kreditne kartice izvrši na vrijeme bez preklapanja vremena s jedne kreditne kartice na drugu. Naći ćete se plaćati puno više u kamatama. Kada odgovarate bankama i kartičarskim kućama poštom, ne zaboravite uzeti u obzir kašnjenje koje se obično događa s poštom. Tvrtka mora imati vremena primiti vašu korespondenciju i zatim vam odgovoriti.

Hoćete li izvršiti prijenos stanja na karticu trgovine ili glavnu kreditnu karticu? Trebali biste obratiti pozornost na APR na kreditnoj kartici na koju namjeravate staviti prijenos stanja. Mnoge kartice trgovina imaju viši APR od glavnih kreditnih kartica; odaberite kreditnu karticu za prijenos stanja koja ima nizak APR. Način na koji upravljate prijenosom stanja na kreditnoj kartici može biti praktičan i koristan te može biti odličan način za izbjegavanje dodatnog duga po kreditnoj kartici.

Uvijek čitajte sitna slova. Ako se prijavljujete za kreditnu karticu od 0 APR-a, to je ono što biste trebali dobiti, provjerite uključuje li 0% prijenos vašeg stanja i vrijeme koje imate prije nego se APR promijeni.

Nemojte se prijavljivati ni u jednoj tvrtki u koju nemate povjerenja. Trebali biste moći razumjeti njihove odredbe i uvjete, njihova pravila u vezi s prijenosom stanja itd… Ako nikada niste čuli za tvrtku, sami istražite, nemojte se osjećati pod pritiskom da se prijavite jer se bojite da ćete propustiti nešto dobro, možda ste u stvari uštedjeti si malo boli i financijskih nedostataka.

Saznajte što više možete o tvrtki kod koje se prijavljujete, jesu li brzi s prijenosom stanja i odgovaraju li brzo s odgovorima na vaša pitanja i informacijama u vezi s vašim računom.

Pitanja i odgovori za solarij

Važno je da dobijete odgovore na sva svoja pitanja i da razriješite nedoumice prije nego što počnete sunčati u zatvorenom