HEKLANJE

Pregled rabata za kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Rabatne kreditne kartice ili kreditne kartice s povratom novca popularna su značajka koju mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude svojim klijentima. Kada se prijavite za rabatnu kreditnu karticu, zapravo se upisujete u program koji je osmišljen da vam vrati postotak gotovine koju potrošite na kartici. Za svaki dolar koji potrošite, vaša će kartičarska kuća ponuditi rabat. Međutim, rabati su općenito postavljeni da postanu aktivni po unaprijed određenim cjenovnim točkama. Na primjer, možete se kvalificirati za primanje popusta na kreditnu karticu tek nakon što potrošite 1000 USD ili više dolara sa svojom kreditnom karticom.

Kako radi
Kreditne kartice s popustom rade za potrošača jer se kupci uzbuđuju oko trošenja novca na jednu kreditnu karticu ako znaju da kreditna kartica nudi popuste za svaki potrošeni dolar. Stoga se mnogi kupci odlučuju koristiti samo jednom kreditnom karticom kako bi svi njihovi troškovi bili konsolidirani. Prije nego što zatražite rabat za kreditnu karticu, možda ste potrošili više novca kroz kamatne stope koje je nametnula kartičarska kuća nego što zapravo dobijete od rabata za kreditnu karticu. Stoga je važno da, ako se upišete u program rabata za kreditnu karticu, budete svjesni kamatnih stopa koje možete pretpostaviti ako svaki mjesec ne plaćate saldo svoje kreditne kartice.



Kako tvrtke koje izdaju kreditne kartice imaju koristi
Može se činiti kao loša poslovna praksa u ime tvrtke koja izdaje kreditne kartice za rabate ako nastave davati novac korisnicima kreditnih kartica nakon što su već posudili novac. Međutim, kartične tvrtke znaju da što više poticaja ponude dugoročnim korisnicima, veće su šanse da će ti korisnici biti lojalni kartičnoj tvrtki s rabatima. Na primjer, ako znate da možete vratiti 100 USD ako potrošite 5000 USD na jednu kreditnu karticu, možda ćete biti skloniji zapravo potrošiti novac na tu određenu karticu nego na druge kreditne kartice koje možda posjedujete. Također je manja vjerojatnost da ćete napustiti tvrtku kreditne kartice prije nego što dosegnete tu cijenu. Dok ostajete kod tvrtke koja se bavi rabatnim kreditnim karticama, najvjerojatnije plaćate značajne naknade za kamate kada ne podmirujete svoj mjesečni saldo. Većina vlasnika kreditnih kartica rutinski ne podmiruje svoja dugovanja u potpunosti, tako da kartičarske kuće imaju koristi od dugoročnog odnosa.

Gdje pronaći rabatne kreditne kartice
Vjerovali ili ne, rabatne kreditne kartice lakše je pronaći nego što možete zamisliti. Možda ćete morati malo istražiti kako biste pronašli tvrtku za kreditne kartice s rabatima koja također nudi nisku kamatnu stopu. Niska kamatna stopa pomoći će vam da se više ne zadužite, dok će vam rabati na kreditnu karticu koje primate pomoći da se osjećate dobro u pogledu potrošnje. Uostalom, tko ne bi mogao iskoristiti malo više novca kao nagradu za njegovu potrošnju?

Dok mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude popuste na kreditne kartice, poticaji povezani s tim tvrtkama vrlo su veliki. Neke tvrtke također mogu ponuditi 0% APR-a, dok druge mogu ponuditi zrakoplovne milje uz ili umjesto popusta na kreditnu karticu. Stoga prvo morate točno definirati koje biste poticaje zapravo koristili prije nego što se upišete u bilo koji program. Brzo ćete uvidjeti da postoje mnoge prednosti korištenja rabatne kreditne kartice – od kojih je najmanja činjenica da ćete zapravo dobiti novac natrag za svaki dolar koji potrošite. Kupujte oko tvrtke za kreditne kartice s rabatima koja nudi sve što poželite — i ne zaboravite pročitati sitna slova!

Mini liposukcija

Jedan od najtraženijih zahvata estetske kirurgije posljednjih godina je liposukcija. Iako se ne radi baš kao zamjena za dijetu i