HEKLANJE

Prekrasan ten je više od debljine kože

TEMU APP 100 E KUPON

Kada vidite nekoga s lijepom kožom, ta osoba zrači dobrim zdravljem i vitalnošću. Obično takva vrsta sjaja zahtijeva više od pukog nanošenja bilo kojeg starog proizvoda za lice.

Zdrav način života i izvrsne navike njege kože daju blistavu kožu mladolikog izgleda. Dakle, ono što unosite u svoje tijelo jednako je važno kao i ono što stavljate na njega.



Evo nekoliko savjeta za prirodno prekrasnu kožu.

Kirurgija je često popularan izbor za uklanjanje bradavica. Obično nakon kućnog tretmana i kemijske primjene na bradavicama koji nije uspio, operacija ostaje čest izbor za mnoge koji traže uklanjanje bradavica. Razlog je jednostavan: operacija djeluje. To je učinkovita, jednostavna operacija, koja se obično izvodi u liječničkoj ordinaciji ili ambulantnom centru, uzrokuje minimalnu bol, vrlo malo ožiljaka u rukama talentiranog, vještog stručnjaka i obično je pokrivena osiguranjem.

Postoje dva oblika uobičajenih kirurških tehnika za uklanjanje bradavica.

Prvi je kombinacija elektrokirurgije i kiretaže. Elektrokirurgija znači korištenje alata koji šalju mali električni naboj u glavu bradavice, učinkovito je spaljujući. Kiretaža znači potpuno odsijecanje bradavice pomoću kirurškog noža ili posebno dizajnirane naprave u obliku žlice namijenjene za ovu uporabu. Najčešće se ova dva postupka koriste zajedno, šaljući bradavicu u šok strujom, a zatim je uklanjajući kirurškim nožem u obliku žlice. U posljednje vrijeme koriste se najsuvremeniji laseri koji imaju sve veću popularnost i zavidnu uspješnost. Oni učinkovito spaljuju bradavicu ispaljivanjem intenzivne zrake svjetlosti u bazu ili korijen bradavice, prekidajući dotok krvi i ubijajući je.

Bradavica se obično ostavi da odumre ako je unutarnja ili se može odrezati nakon laserskog tretmana. Koji god tretman da odaberete za uklanjanje bradavica, možete biti sigurni da je, čak i ako je nov, često testiran i usavršavan prije nego što je korišten na vama. Otiđite svom liječniku čim se pojave simptomi ili nepravilnosti koje primijetite u ili na svom tijelu. Dopustite mu da dijagnosticira vaš problem, a zatim razgovarajte o mogućim tretmanima. A ako odaberete uklanjanje bradavica, vjerujte medicinskoj znanosti da je pronašla pravi način za postizanje maksimalnog uspjeha i minimalne boli.