HEKLANJE

Prihod od podružnice: Odnosi s klijentima

TEMU APP 100 E KUPON

Kada razvijate tvrtku koja je u konačnici prepuštena drugim vlasnicima web-mjesta u partnerskom programu, možete pomoći svojim podružnicama pružanjem nekoliko savjeta o tome kako razviti bazu kupaca za svoj proizvod. U tom procesu im možete pomoći da poboljšaju svoju učinkovitost u prodaji, dok povećavaju vašu krajnju vrijednost.

Korištenje područja ‘povezani član’ na vašoj stranici može pomoći vašim suradnicima da shvate da ste im voljni pomoći da postanu uspješni.



Neki od savjeta koje biste mogli prenijeti uključuju…

Jedan od načina na koji ambiciozni mrežni poduzetnici mogu saznati ima li ideja za online poslovanje zasluge jest da započnu s ‘prodajom’ informacija na webu. Uz minimalna ulaganja može se razviti stranica koja jednostavno pruža informacije. U biti ćete biti marketinške informacije.

Razvoj testa

1) Odabrali ste proizvod ili uslugu koju želite prodati.
2) Napišite informativne članke o proizvodu ili usluzi, ako to nije moguće koristite besplatne članke za povećanje baze znanja za svoje ‘kupce’.
3) Prihvatite oglašavanje plaćanja po kliku (PPC) i postavite kod na svaku stranicu.
4) Postanite suradnik postojeće tvrtke koja prodaje proizvode povezane s vašom web lokacijom.
5) Pokrenite stranicu i promovirajte je putem priopćenja za javnost i drugih dostupnih tehnika promocije stranice.

Što ovo dokazuje?

Ako se napravi ispravno, stranica koju razvijete imat će isti izgled i dojam kao internetsko poslovanje. Primarna razlika je što će posjetitelji vaše stranice kupovati od pridružene tvrtke. Budući da ste manje zainteresirani za to gdje posjetitelj zapravo kupuje, korištenje PPC oglasa putem Google Adsense i drugih sličnih opcija oglašavanja dobra je marketinška opcija.

Stranica vam daje preostali prihod kroz prodaju robe kroz vaš affiliate program kao i PPC. Bez obzira gdje vaš posjetitelj klikne, postoji vjerojatnost da ćete dobiti neki oblik zaostalog prihoda.



Kako se to događa?

PPC oglašavanje osigurava vam prihod SVAKI put kada posjetitelj vaše web stranice klikne bilo koju od PPC poveznica na vašoj web stranici. Posjetitelj je odveden na novu web stranicu, ali zato što je vaša stranica bila portal koji ih je tamo doveo, vi ste plaćeni. Ovisno o tome koliko je vaša stranica specifična, možete dobiti nekoliko penija ili nekoliko dolara svaki put kada gost klikne PPC vezu.

Affiliate prihod dolazi kada pristanete usmjeriti posjetitelje u smjeru određenog posla. U nekim slučajevima možete primiti fiksnu naknadu za kupnju ili možete dobiti postotak od svake prodaje.



Nakon što je web stranica uspostavljena, naporno radite na reklamiranju web stranice, a zatim jednostavno napravite sva poboljšanja za koja smatrate da bi mogla biti potrebna i pričekajte preostale provjere.

Mnoga od tih mjesta svojim vlasnicima višestruko vraćaju izvornu investiciju. Ova je metoda jeftin način rada na vještinama povezanima s internetskim marketingom u okruženju niskog rizika.