HEKLANJE

Prirodna ljepota od prirodnih sastojaka

TEMU APP 100 E KUPON

U prošlosti su se žene oslanjale na prirodne tretmane ljepote od sastojaka iz njihove kuhinje ili vrtova. Proizvodi stvoreni od prirodnih sastojaka dostupnih kod kuće imaju bitne vitamine, minerale, hranjive tvari i ljekovita svojstva koja djeluju na vaše tijelo kako bi prirodno zacijelila i zaštitila kožu bez ikakvog kozmetičkog pokrivanja.

Osnovno pravilo kućne njege ljepote –



– Neka recept bude jednostavan. Izbjegavajte sastojke koji imaju neugodne nuspojave na vašoj koži.
– Sterilizirajte i osušite svu opremu i posude.
– Napravite male količine proizvoda koje biste koristili svaki dan.
– Ako osjetite bilo što pokvareno ili loše, izbacite smjesu.
– Napravite patch test prije isprobavanja bilo kojeg domaćeg recepta za uljepšavanje kako biste izbjegli neugodne nuspojave.
– Važna je higijena i čistoća.
– Napravite prirodnu kućnu masku za lice kod kuće, vodeći računa o svom tipu kože.

Prirodna kućna njega lica za masnu kožu – Usprkos svojim nedostacima, masna koža je dugoročno blagodat jer je borama, linijama itd. potrebno više vremena da se pojave nego na suhoj koži, zbog čega izgledate mlađe od svojih vršnjaka. Iako se i dalje treba pravilno brinuti za masnu kožu s pravim proizvodima za njegu kože.

– Njega lica od paprene metvice – paprena metvica otapa višak masnoće i daje koži osjećaj hladnoće i osvježenja. Čisti pore i ubija bakterije koje uzrokuju akne. Koristite čisto eterično ulje paprene metvice. Pomiješajte 1 žlicu mlijeka, 1 kap ulja paprene metvice, 3 žličice destilirane vode, 2-3 žlice kaolina da napravite mekanu glatku pastu. Nanesite masku od peperminta na lice. Opustite se i pustite da se maska stvrdne. Nakon što se maska potpuno stegne, nježno ogulite i istrljajte masku.

Prirodna kućna njega lica za normalnu kožu – Imati normalnu kožu ne znači da biste je trebali izbjegavati njegovati. Očistite tonus i hidratizirajte kožu svakodnevno kako bi vaša koža ostala zdrava godinama koje dolaze i učinili da izgledate mlađe od svojih vršnjaka.

– Maska za lice s uljem paprene metvice i lavande – Za oslobađanje od napetosti i glavobolje dobro će doći duo od paprene metvice i lavande. Prirodna maska za lice opušta mišiće lica. Pomiješajte 1 žličicu ulja jojobe ili bilo kojeg baznog ulja u posudi s 1 kapi eteričnog ulja paprene metvice i lavande. Dodajte 3 žličice destilirane vode, 2-3 žlice kaolina u glatku pastu za mazanje. Nanesite masku za lice. Opustite se i pričekajte da se maska osuši. Odlijepite čvrste komade stvrdnute maske i s puno vode očistite lice od ostatka maske.

Prirodna kućna njega lica za suhu kožu – kombinacija meda i banane čini dobru njegu lica za suhu kožu. Med ostavlja kožu hidratiziranom svojim hidratizirajućim svojstvima, a banane s hordama vitamina, kalcija i drugih bitnih nutrijenata održavaju kožu glatkom i mekom. Banane ne smiju biti prezrele. Zgnječite 1 manju bananu. Dodajte 1 žličicu meda i dobro promiješajte. Nanesite ovo na lice i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Nakon toga isperite s puno vode.

Čitatelj ovog članka trebao bi se pridržavati svih mjera opreza dok slijedi upute o receptima iz ovog članka. Izbjegavajte korištenje ako ste na nešto alergični. Odgovornost leži na čitatelju, a ne na stranici i piscu.



Super stadion

Ovaj stadion nije poznat i različit samo po svojoj drugačijoj čelično-betonskoj konstrukciji nego po mnogočemu drugome, a što je zamislio

Kopački Rit

Ako želite doživjeti iskonsku prirodu, prirodu u punoj ljepoti, ali i prirodu nesmiljenu i žestoku, tada posjetite Kopački rit. Ondje