HEKLANJE

Podizanje grudi – poboljšanje bez implantata

TEMU APP 100 E KUPON

Gravitacija je neodoljiva sila. Iako je svakako lijepo što nas drži ukorijenjenima uz planet, također ima naviku s vremenom povući stvari niže nego što bismo željeli.

Podizanje grudi – poboljšanje bez implantata



Estetska kirurgija grudi jedno je od popularnijih područja plastične kirurgije. S tim u vezi, kontroverza oko grudnih implantata mogla bi vas natjerati da zastanete pri razmatranju različitih dostupnih postupaka poboljšanja.

Podizanje grudi dizajnirano je za borbu protiv učinaka gravitacije. Cilj zahvata je podizanje i/ili preoblikovanje opuštenih grudi. Kada se govori o podizanju grudi, većina ljudi pretpostavlja da postupak nužno uključuje korištenje implantata. Iako je istina da se implantati mogu koristiti u procesu, jednako je istina da ne moraju biti. Očito, izbor se svodi na konačni rezultat koji se nadate postići i savjet vašeg liječnika. Bez obzira na to, važno je razumjeti da ne biste trebali pretpostaviti da su za podizanje potrebni implantati.

Podizanje grudi bez implantata može značajno utjecati na vaš izgled. O zahvatu treba biti malo oprezan jer se on obično prilagođava specifičnoj situaciji svakog pacijenta. Uz to, proces obično uključuje uklanjanje viška kože u kombinaciji s premještanjem preostalih tkiva.

U jednom smislu, operacija podizanja grudi uvelike je umjetnički pothvat. Plastični kirurg u biti djeluje kao kipar. Kao takvi, apsolutno morate biti sigurni da se osjećate ugodno s njihovim stilom i prošlim kreacijama. Najbolji način da to učinite je da sjednete s kirurgom i pregledate slike prije i poslije prošlih zahvata. Ovo je vaše tijelo, stoga se nemojte ustručavati izraziti svoje mišljenje i postaviti pitanja. Kirurg se neće vrijeđati. Naprotiv, on ili ona bi radije što detaljnije razumjeli vaš cilj. On ili ona vam tada mogu dati ideju o mogućim, razumnim rezultatima.

Kao što nam je Einstein rekao, gravitacija je jedna od ključnih sila u svemiru. Podizanje grudi može vam dati mogućnost da se suprotstavite toj sili bez suočavanja s kontroverzama oko implantata.

Odabir plastičnog kirurga

Iako je plastična kirurgija obično dobrovoljan izbor, trebali biste je tretirati jednako ozbiljno kao i bilo koji drugi medicinski zahvat.

Imate li financijsku fobiju?

Sa stalno rastućom razinom osobnog duga koji se prijavljuje, zajedno s rekordnim brojem stečajeva i insolventnosti, nikoga ne iznenađuje da