HEKLANJE

5 stvari koje biste trebali učiniti za planiranje kupovine

TEMU APP 100 E KUPON

Neprestano kupujete odjeću, ali još uvijek ne možete pronaći ništa što biste odjenuli kad odete u ormar? Dakle, ili ne kupujete prave dijelove za sebe ili kupujete samo da biste ih imali. To je moguće spriječiti jednostavnim planiranjem kupovine.
Ostavljamo vas ispod 5 važnih koraka koje trebate slijediti za planiranje kupovine.
Prvi korak trebao bi biti čišćenje ormara
Ako mislite da nakon kupovine još uvijek nemate što obući, još niste kupili prave stvari. Morate započeti s uklanjanjem posljedica pogrešne kupnje. Otvorite svoj ormar i odložite sve što niste nosili ni 3 puta. Možda ih ne želite pokloniti, ali nema smisla da stvari koje ne nosite zauzimaju prostor u vašem ormaru. Čistu odjeću koju ste rezervirali možete dostaviti onima kojima je potrebna.
Pripremite kombinacije
Nakon što se riješite viška u ormaru, vaši će omiljeni komadi ostati. Dobro pogledajte preostalu odjeću i pripremite kombinacije u glavi.
Utvrdite svoje potrebe
Nakon što pogledate kako možete kombinirati odjeću koja vam je ostala, sjednite i odredite što vam treba. Kupovina prema vašim potrebama spriječit će vas u kupnji nepotrebnih dijelova i uštedjeti novac.
Nabavite dijelove za hitne slučajeve
Elegantna haljina prikladna za modu godine, bijela košulja, klasične hlače, sako, spasilački su komadi koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Dodajte “predmete za hitne slučajeve” u svoj ormar ako nedostaju.
Pazi na odjeću
Nakon što kupite dobru odjeću koja vam je potrebna i dovršite svoj ormar, ono što trebate jest dobro se pobrinuti za ovu odjeću radi dugovječnosti. Operite odjeću razdvajajući je prema bojama i vrstama tkanina te slijedite upute za pranje na naljepnicama.

Ćelavost liječi prijevare ili ne

Ako ste jedan od milijuna muškaraca i žena koji ćelave, vjerojatno posvećujete nevjerojatnu količinu pažnje mnogim tvrtkama koje reklamiraju proizvode