HEKLANJE

Savjeti za njegu kože za vaš poseban događaj

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko tko se priprema za veliki događaj u svom životu ili tko će biti pred očima javnosti želi izgledati vrlo lijepo i privlačno na ovaj veliki dan, na primjer; dan diplome, dan zaruka ili dan vjenčanja,….itd .
Stoga možete slijediti neke jednostavne savjete koji će vam pomoći da izbjegnete probleme koji bi se mogli pojaviti s vašom kožom, posebno na vaš poseban dan.

Rosacea kože ili akni:
Ako je stanje vaše kože poput rozaceje ili akni, morate posjetiti dermatologa prije ovog velikog dana najmanje 3 ili 4 mjeseca. Ovo razdoblje će staviti vaše stanje pod kontrolu i dati vremena vašoj koži da zacijeli za ovu priliku.



Znojenje, neželjene dlačice i bore:
Razmislite o tretmanima poput Botoxa za kontrolu prekomjernog znojenja i za bore namrštenih lica. Za ožiljke, nabore i bore možete koristiti filere Artecoll, Juvederm, Restylane. Također možete napraviti laserske tretmane za uklanjanje neželjenih dlačica ili uklanjanje krvnih žila koje su popucale s vašeg lica. Ovi tretmani moraju se koristiti prije velikog događaja najmanje 3 tjedna, kako bi se razvile prednosti tretmana i riješili problem sve nuspojave koje su proizašle iz njih poput malih modrica ili crvenila. Možete odlučiti o vremenu i planu koji ćete napraviti sa svojim dermatologom kako biste to vrijeme uzeli u obzir prije nego započnete s ovim tretmanima.

Nova kozmetika:
Morate unaprijed testirati novu kozmetiku kako biste smanjili rizik koji bi se mogao dogoditi i ometanje uživanja u ovom događaju, poput iritantne reakcije ili alergije.

Sunčanje:
Morate koristiti zaštitu od sunca jer je to vrlo važno, posebno u tjednima prije velikog događaja kako biste smanjili rizik od ljuštenja ili opeklina od sunca. Također se morate kloniti eksperimentiranja sa solarijima, posebno u tjednima prije velikog događaja, jer je vjerojatnost pojave neželjene reakcije uzrokovane UV svjetlom.

Samotamnjenje:
Morate izbjegavati prvu upotrebu trans u spreju i krema za samotamnjenje 3 tjedna unaprijed prije velikog događaja kako se ne bi stvorila neobična boja ili alergijska reakcija od ovih proizvoda. Ali ako ih želite koristiti, morate ih testirati otprilike nekoliko mjeseci prije; kako biste dobili pouzdane rezultate i bili sigurni .Neki proizvodi za samotamnjenje mogu promijeniti boju fine odjeće zbog pigmenata koje stvaraju, stoga ih je bolje izbjegavati tjedan dana prije posebnog dana.

Ponekad dođe do alergijske reakcije ili izbijanja akni prije velikog događaja koji čekate kao što je dan diplome ili dan vjenčanja, pa morate odmah ugovoriti pregled sa svojim dermatologom kako bi vam mogao pomoći modernim medicinskim tretmanima. Mnogi od njih dati vam sastanak visokog prioriteta u takvim hitnim slučajevima, posebno kada zna da se sprema veliki događaj. Postaje vrlo suosjećajan s takvim slučajevima jer zna koliko vam je ovaj događaj važan.

Priča o dvije podružnice…

Autorsko pravo 2006. Richard Grady Ovaj sam tjedan pokrenuo novu web stranicu i jedan me aspekt pokretanja potaknuo da napišem