HEKLANJE

Odabir plastičnog kirurga

Iako je plastična kirurgija obično dobrovoljan izbor, trebali biste je tretirati jednako ozbiljno kao i bilo koji drugi medicinski zahvat. Evo nekoliko razmišljanja o odabiru plastičnog kirurga.

Odabir plastičnog kirurga



Kad bi vam rekli da trebate operaciju kako biste riješili medicinski problem, poduzeli biste neke osnovne korake. Htjeli biste točno znati što je uključeno, moguće rezultate i rizike nastavka. U većini slučajeva također biste željeli dobiti drugo mišljenje, osobito ako postoje značajni rizici povezani s operacijom. Da specijalist radi operaciju, nedvojbeno biste željeli znati o njegovim kvalifikacijama prije nego što pristanete na zahvat. Iako je plastična kirurgija izborna operacija, trebali biste je tretirati na isti način.

Odluku da poboljšate svoj izgled putem elektivne operacije ne treba uzeti olako. Kao i kod svake druge operacije, trebali biste se posavjetovati s najmanje dva plastična kirurga kako biste u potpunosti razumjeli svoje mogućnosti, moguće rezultate i sve rizike. Prilikom donošenja konačnog izbora, postoje neka osnovna pitanja na koja biste trebali dobiti odgovore:

1. Je li odbor plastičnih kirurga certificiran? Certifikacija odbora znak je da je kirurg prošao značajnu obuku i da to nastavlja činiti. Certifikat za bilo kojeg plastičnog kirurga možete potvrditi pozivom Američkog odbora za plastičnu kirurgiju na 866-275-2267.

2. Je li kirurg izveo operaciju u prethodnim prilikama? Ako da, koliko puta?

3. Pod pretpostavkom da je kirurg već radio operaciju, imaju li slike prije i poslije?

4. Koji su mogući rezultati operacije uključujući moguće rizike?

5. Gdje će se operacija obaviti i ima li kirurg privilegije u bolnici?



6. Koliko god ovo pitanje zvučalo čudno, hoće li kirurg zaista obaviti cijelu operaciju? Neki će kirurzi dopustiti liječnicima koji pomažu da preuzmu aktivnu ulogu.

Kao i kod svake druge operacije, želite plastičnog kirurga koji je visoko kvalificiran i iskusan. Kirurgija je ozbiljna stvar, stoga nemojte kupovati po cijeni.

TEMU APP 100 E KUPON