HEKLANJE

Prirodni načini za izbjegavanje bora

TEMU APP 100 E KUPON

Prirodni načini za izbjegavanje bora na koži: –

Zaštita od sunca: – Trebali biste izbjegavati izlaganje jakoj vrućini sunca. Preporučljivo je koristiti maske za sunčanje kada ste na suncu. također možete koristiti sunčane naočale kako biste zaštitili oči i područje oko njih od izlaganja štetnim sunčevim zrakama.



Prestanite pušiti: – Pušenje nije dobro za kožu. Ogrubljuje vašu kožu i pomaže u stvaranju bora. Pušači imaju dvostruko veći rizik od raka stanica nego nepušači.

Vježbajte redovito: – Trebali biste redovito vježbati jer je dokazana činjenica da vas tjelovježba održava zdravim, a također možete održati zdravu kožu. Vježbanje vam također može pomoći da prestanete pušiti i smanjit će vam razinu stresa. U svakom od ovih slučajeva dobit ćete od lijepe kože i zdravog tijela.

Ne perite lice prečesto: – Pranje lica više od jednom dnevno izbacit će masnoću i vlagu iz kože. Vaša koža postaje ogrebana i hrapava te je stoga izložena borama.

Jedite zdravu hranu: – Treba se pridržavati pravilne prehrane koja je puna vitamina i hranjivih tvari korisnih za zdravu kožu.

Za više informacija o kremama protiv bora posjetite – Kreme protiv bora

Autor je slobodni pisac i povezan s http://www.best-antiwrinklecream.net