HEKLANJE

Proizvodi šminke koje morate imati ove sezone

TEMU APP 100 E KUPON

Ostati u tijeku s današnjim kozmetičkim trendovima ne znači da trebate angažirati vizažista koji će vas pratiti 24 sata dnevno. Najpopularnija kozmetika ove sezone jednostavno je zabavna i prekrasna, a svatko to može napraviti uz malo znanja. Vjerojatno već imate gotovo sve što vam je potrebno za ovu sezonu, uz samo nekoliko ključnih kupnji za ažuriranje vašeg izgleda.

Počnimo s očima. Proljeće je vrijeme da odložite svoje tamne mat zimske boje i posvijetlite! Prozirne boje su vrlo popularne ove godine, sa svime od zelene do narančaste koja se pojavljuje na očima. Ključno je nanositi ga laganom rukom i nikad se ne produžavati predaleko od kapka do obrva, jer ćete u suprotnom izgledati klaunovski. Plava olovka za oči ove je sezone viđena na svim modnim pistama, ali kako je napraviti sama? Ako niste sigurni, počnite s laganim prozirnim plavim bojama koje možete nanijeti finim vrhom. Ako imate plava sjenila koja skupljaju prašinu, sada je vrijeme da ih izbacite. Jednostavno upotrijebite kosi kist kako biste nanijeli laganu prašinu samo oko vanjskih rubova očiju; ovo će vam sigurno dati svjež, lijep izgled bez pretjerivanja.



Usne i obrazi također bi trebali posvijetliti za proljeće. Sjajila bi trebala zamijeniti teže zimske ruževe, ali svaka nijansa ide. Ne zaboravite posvijetliti usne ako igrate na očima. Fokusiranje na jednu značajku pomoći će svim bojama šminke da izgledaju suptilno i prirodno, čak i kada koristite neke od hrabrijih proljetnih boja. Svjetlucava ružičasta za usne i obraze uvijek je hit i pomaže svakome dati jarki mladenački sjaj.

Pokušajte smanjiti upotrebu pudera u proljetnim i ljetnim mjesecima. Prekomjerna uporaba ovih proizvoda može učiniti da se osjećate opterećeno i vašoj koži dati dosadan izgled. Ako je vaš ten relativno čist i gladak, radije se odlučite za listove koji upijaju ulje nego puder u prahu ili puder u prahu. To pomaže smanjiti sjaj bez dodavanja slojeva šminke na lice. Ako ipak koristite puder tijekom vrućih mjeseci, poput bronzera, pokušajte se odlučiti za puder u prahu jer možete nanijeti manje.

Kada je riječ o ovosezonskim trendovima šminkanja, ono što treba zapamtiti jest zabaviti se i eksperimentirati! Kupnja samo jedne od novih boja može biti sasvim dovoljna da ažurirate svoj izgled i zadržite postojeći.