HEKLANJE

Prorijeđena kosa nije boja kose

TEMU APP 100 E KUPON

Prorijeđena kosa sve više postaje jedan od najvećih kozmetičkih problema za muškarce i žene diljem svijeta. Liječenje nije potrebno ako jeste
zadovoljni svojim izgledom. Ako vam gubitak kose uzrokuje tjeskobu i negativno utječe na vašu sliku o sebi, liječenje može biti korisno. Organski šamponi sadrže isključivo prirodne sastojke, što znači da neće sadržavati nikakve jake kemikalije koje mogu značajno oštetiti vašu kosu.

Možda je mnogo skuplji, ali vidjet ćete da ako je njega kose ono što želite, organski šamponi su mnogo bolji jer su nježni prema vašem tjemenu i kosi. Međutim, postoje alternativni šamponi koji mogu održati vašu kosu čistom i lijepo mirisati, kao što su organski šamponi. Šampon Nisim sadrži prirodne biljne i organske sastojke koji zaustavljaju gubitak kose u roku od 7 dana. “NISIM” STIMULIRAJUĆI EKSTRAKT sadrži esencijalne aminokiseline i prirodne organske ekstrakte koji pomažu u promicanju gušće kose kod muškaraca i/ili žena kojima se kosa stanji.



Žene kosu smatraju jednim od najvažnijih aspekata svoje ljepote. Procjenjuje se da 30 milijuna američkih žena ima genetsku predispoziciju
do gubitka kose i ćelavosti. Žene opadaju kosu jednako često kao i muškarci, ali zbog hormonalnih razlika žene ne gube toliko volumena kose.
Žene moraju u ranoj dobi naučiti njegovati svoju kosu i razumjeti što je potrebno za zdravu kosu. Žene često imaju gubitak kose zbog
na nedostatak željeza, osobito ako redovito preskaču obroke ili imaju obilne mjesečnice.

Jedini lijek odobren za liječenje žena u SAD-u je lokalni minoksidil; 2% pripravak koji se preporučuje ženama dostupan je u slobodnoj prodaji. Kad je riječ o zaustavljanju ili poništavanju ćelavosti, prirodni, organski aktivni sastojci u šamponu, regeneratoru i ekstraktu Biofactors su najbolji.

Proizvodi Biofactors među rijetkima su koji su prošli kliničke studije i izašli sa znanstvenim dokazom uspjeha u prevladavanju gubitka kose i ćelavosti.
neutralizirajući DHT korištenjem prirodne Saw Palmetto (također poznate kao Serenoa Serrulata). Budući da je jedan od moćnih aktivnih sastojaka u Nisim Biofactors prirodni Saw Palmetto, svoju kosu njegujete najsigurnijim proizvodima.