HEKLANJE

Rješenje za offshore protok novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ovih dana postaje sve teže bankirati u privatnosti, zahvaljujući lovu na vještice OECD-a i FATF-a pod krinkom pranja novca i terorizma. Kakva divna priča koja pokriva stvarnu svrhu njihovog; oduzimati privatnost ljudima, kontrolirati i beskrajno nadzirati!

Srećom, još uvijek je ostalo nekoliko prilika za nas, koji cijenimo financijsku privatnost. Ove precizno isplanirane strategije, koje se koriste desetljećima, uspjele su za ljude iz svih društvenih slojeva. Za ljude koji su odlučili zadržati ono što im pripada, a ne predati to pohlepnim vladama, bivšim ljubavnicima, vjerovnicima itd. No, koliko god strategija bila dobra, ako ste velikaš i volite se hvaliti svojom maštom inozemna bankarska rješenja, pokriće će se razotkriti prije nego kasnije. Zato držite jezik za zubima i ostanite ispod radarskog zaslona.



Za početak vam je potreban takozvani Pass-Through račun. Najvažnija značajka ovog računa je tajnost, ona je najvažnija. Ovaj račun mora biti otvoren u jurisdikciji s neprobojnim zakonima o bankarskoj tajni. Nažalost, otpornost na metke više nije slučaj jer je previše takozvanih poreznih oaza prisiljeno davati informacije. Ali još uvijek je moguće otvoriti anonimni bankovni račun. Čak i ako zakoni o bankarskoj tajni padnu pod pritiskom “Velikih momaka”, “štakori iz biroa” još uvijek ne znaju tko je vlasnik računa. Dakle, sigurni ste od samog početka!

Ovaj prvi račun je onaj koji obznanjujete svojim klijentima i poslovnim suradnicima. Primit ćete sva dolazna sredstva od i poslati odlazna sredstva u vanjski svijet. Kao što naziv kaže, a ovo je bitno zapamtiti, ovaj račun nije za pohranu novca. Zbog toga ne morate biti previše zabrinuti za dugoročnu stabilnost banke i uključene jurisdikcije. Ova činjenica vam omogućuje korištenje malih, privatnih banaka, koje nude najbolju tajnost i povjerljivost. Više od toga dobivate najpersonaliziraniju uslugu!

Drugi račun koji će vam trebati zove se Stash račun. Najvažnija značajka ovog računa je stabilnost. Stash račun mora biti otvoren u stabilnoj, prvoj svjetskoj jurisdikciji iu dobro poznatoj banci. Ovo je račun na koji šaljete svoj profit čim stigne na vaš Pass-Through račun. Ovdje dugoročno skladištite svoj novac, šaljete ga u offshore ulaganja ili ga prebacujete na račune potrošnje i štednje. Postojanje Stash računa je potpuna tajna! Ne govori nikome! Baš nikad!

Treći račun koji vam je potreban je račun potrošnje. Ovdje je pristupačnost ključna značajka. Ponekad ćete možda poželjeti povući svoj offshore profit u gotovini. Čak i ako imate višestruke tokove prihoda na kopnu, uvijek morate biti spremni za hitne slučajeve i imati pristup svojim offshore fondovima. Zbog toga ćete Spend Account otvoriti u banci koja vam nudi najbolji izbor
debitne i kreditne kartice te ispravan pristup internetskom bankarstvu.

Kada otvorite ova tri računa, spremni ste krenuti u borbu za svoju privatnost. A najbolji dio je da možete pobijediti u borbi, stvarno! Potrebno je samo malo istraživanja i najbolji partneri.