HEKLANJE

Nebo je granica uz American Express Blue Sky kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Općenito govoreći, kada imate putnu kreditnu karticu, bili biste podvrgnuti prilično velikim godišnjim naknadama, datumima prekida, datumima isteka i ograničenjima kontrole kapaciteta. U nekim slučajevima s kim putujete i preko koga rezervirate također vrijede uvjeti.

Tu je Plavo nebo s American Express kreditnih kartica razbilo poslovični kalup.



Nagrade kreditne kartice Blue Sky
Shema nagrađivanja koja dolazi s kreditnim karticama Blue Sky je besplatna. Zaradit ćete jedan bod za svaki dolar u vrijednosti kupnje koja ispunjava uvjete, a možete ga iskoristiti u koracima od 7500 (ili 100 USD) za sve troškove leta, hotela, najma automobila i krstarenja. Slobodni ste rezervirati izravno kod bilo koje zrakoplovne tvrtke, hotela ili internetske stranice ili putem putničke agencije/operatora putovanja po vašem izboru. Za razliku od većine drugih putnih kreditnih kartica, Blue Sky iz American Expressa ne nameće ograničenja ili ograničenja na iskorištavanje bodova. Također nećete morati trpjeti frustracije zbog termina zamračenja i ograničenja mjesta. Najbolje od svega, bodovi ne podliježu datumima isteka. To vam ostavlja malo prostora u smislu uštede bodova prema putovanju iz snova.

Naknade za kreditnu karticu Blue Sky
Blue Sky from American Express kreditna kartica ne nosi godišnju naknadu, a vlasnici kreditnih kartica mogu dobiti dodatne kartice bez dodatnih naknada. Ovisno o vašem kreditnom rejtingu, možete uživati u godišnjoj kamatnoj stopi od 0% za prvih 15 mjeseci na sve kupnje koje obavite. APR nakon uvodnog razdoblja počinje s 12,24%, ako prekoračite razdoblje odgode od 20 dana. Prijenosi stanja imaju vrlo nisku kamatnu stopu od 4,99%, što kreditne kartice Blue Sky čini idealnim za potrebe konsolidacije kreditnih kartica.

Privilegije kreditne kartice Blue Sky
Kao vlasnik Blue Sky from American Express kreditne kartice, također ćete imati pravo na posebne ponude kao što su pristup koncertima i dobrotvornim događajima; ostvarite popuste na glazbu i preuzimanje glazbe; ispunite uvjete za sudjelovanje u natjecanjima i više.

Pogodnosti kreditne kartice Blue Sky
Kreditna kartica Blue Sky iz American Expressa nudi puni opseg zaštite maloprodaje i putovanja. Ovo uključuje:
• Zaštita kupnje i povrata
• Pomoć pri krađi identiteta
• Jamstvo kupca
• Osiguranje od gubitka i štete pri najmu automobila
• Putno osiguranje od nezgode
• Global Assist Hotline

Osim toga, sve kreditne kartice Blue Sky iz American Expressa imaju ugrađen RFID čip za ubrzavanje kupnji koje obavljate kod ExpressPay trgovaca. Kao vlasnik kreditne kartice Blue Sky from American Express, možete se prijaviti za njihov RFID privjesak za ključeve, koji služi kao kreditna kartica i pristaje na vaš privjesak za ključeve.

American Express vam je također olakšao upravljanje vašim računom. Obavijesti e-poštom šalju vam se kada se izvrše transakcije, a svom računu možete pristupiti online u bilo kojem trenutku. Allround the Blue Sky s American Express kartice je vrhunska opcija.