HEKLANJE

Sada izgledajte mlađe

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko od nas čezne za održavanjem mladolikog izgleda, energije i dobrog zdravlja bez bolesti i bolesti. Tražimo pomoć u “otkrićima znanosti” i “probojnim lijekovima” ili “eliksirima” punim obećanja. Iako smo značajno napredovali u našem razumijevanju ljudskog tijela i života, ipak otkrivamo da su vitalno zdravlje i mladolikost koje tražimo donekle nedostižni. Ono što smo mi znanstvenici naposljetku shvatili jest da se “Fontana mladosti” nalazi “prirodno” u svakome od nas.

Dok gledamo prirodu i stilove života ranijih kultura, ne nalazimo probleme bolesti, bolesti ili prekomjerne težine koji se javljaju u našem modernom društvu. To bi nas trebalo potaknuti da vidimo što rade te kulture koje su se kroz vrijeme pokazale djelotvornima. Na primjer, pokušavam živjeti prirodnijim načinom života u pogledu prehrane (puno sirovog povrća), aktivnosti i tjelovježbe, okoliša i čiste destilirane vode. Svaki od njih uključujem koliko god je to moguće, iako ne savršeno. Usprkos tome, rezultat je bolja kvaliteta života uglavnom bez bolesti.



Naša današnja SAD (Standardna američka prehrana) nažalost sastoji se od visoko prerađene “hrane” koja izgladnjuje tijelo u prehrani i stvara poteškoće probavnom sustavu, što rezultira problemima debelog crijeva. Poznato je u industriji prirodnog zdravlja da je više od 90% svih ljudskih bolesti uzrokovano začepljenim (konstipiranim) crijevom. Ovo također ubrzava proces starenja. Moderna znanost nije i neće pronaći revolucionarni lijek koji će vam vratiti zdravlje. Ali ne trebaju. Rješenje je jednostavno prirodniji stil života koji uključuje integraciju korektivnih i preventivnih mjera tijekom vremena. Dopustite mi da spomenem nekoliko ovdje.

Jedna korektivna mjera je čišćenje i detoksikacija tijela kako bi se riješili nekih od uzroka bolesti i bolesti. To se može učiniti na sljedeći način:

Pijenje odgovarajućih količina čiste destilirane vode.

Potaknite probavni trakt refleksnom masažom tabana svaki drugi dan. Tablice za refleksologiju dostupne su u trgovinama zdrave hrane ili na internetu.

Poticanje procesa eliminacije. Postoji nekoliko sjajnih načina da to učinite, ali najlakši je jednostavno pojesti veliku zelenu salatu (punu svježeg, sirovog, po mogućnosti organskog povrća) uz svaki obrok tijekom dana. Konzumacija 3 – 5 salata dnevno ne samo da vam pomaže da izgledate mlađe, već vam produžuje život, daje vam energiju i pomaže vam da brzo izgubite višak tjelesne težine.

Ako vam je dan previše naporan da biste svaki dan pojeli dovoljno sirovog povrća – onda si jednostavno pronađite visokokvalitetni napitak od povrća.

Neke mjere za poboljšanje mladosti mogu uključivati sljedeće:



Započnite već danas kako biste svoju prehranu prebacili s prerađene i rafinirane devitalizirane “hrane” na cjelovitu, sirovu, organsku hranu koja je puna hranjivih tvari i lako se probavlja.

Povećajte tjelesnu aktivnost i uživajte u prirodi redovitim aktivnostima na otvorenom ili integracijom programa vježbanja i sl.

Odvojite vrijeme na otvorenom svaki dan kako biste udahnuli duboko čist, svjež zrak.



Budite sretni, nasmijte se često i smijte se svakodnevno. Zvuči previše lako, ali uklanjanje stresa dokazano poboljšava zdravlje.

Priroda ima sve za ponuditi ako joj se želite prepustiti. Počnite danas kako biste ove prijedloge učinili dijelom svog novog stila života. Uživajte u zdravlju i dugom životu i pronađite pravi izvor mladosti u sebi!

Kupnja džepnog bicikla

Jedan od najnovijih izuma je džepni bicikl. Postoji mnogo bicikala za odabir, a proizvođači žele uvesti više varijanti i stilova.