HEKLANJE

Savjeti za prijevare za popravak kredita

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje usluge kreditnog savjetovanja koje su besplatne. Provjerite ih.

Provjerite s uredom državnog odvjetnika i Better Business Bureau za pritužbe podnesene na tvrtku.



Ako se od vas traži da potpišete ugovor, provjerite jeste li ga pročitali i razumjeli prije nego što potpišete; moglo bi biti skrivenih troškova itd.

Provjerite sa svojim vjerovnicima hoće li vjerovnici surađivati s ovom agencijom.

Budite sumnjičavi prema tvrtkama koje obećavaju popraviti vašu kreditnu sposobnost. Ove tvrtke ne mogu učiniti ništa što vi sami ne možete učiniti da popravite svoju kreditnu sposobnost.

Provjerite s tvrtkom kako biste bili sigurni da ćete imati pristup evidenciji plaćanja za plaćanja izvršena u vaše ime.

Postoji nekoliko načina na koje te prijevare za popravak kredita tvrde da mogu pomoći. Uz naknadu će ponuditi:

Očistite svoju kreditnu evidenciju. To možete učiniti samo vi, a potrebno je vrijeme, strpljenje i osobni plan otplate. Nitko drugi ne može ubrzati proces niti ga učiniti umjesto vas.

Ponudite vam Visa ili Master Card čak i ako su vas banke odbile. Ponekad morate nazvati broj 900 po cijeni od 25 do 50 USD, a ipak možda nećete dobiti kreditnu karticu.



Pokazati vam kako podnijeti zahtjev za kredit s novim poreznim brojem, obično EIN. (Identifikacijski broj poslodavca, koji tvrtke koriste za izvješćivanje financijskih informacija vladi.) To se zove odvajanje datoteka (stvaranje nove kreditne datoteke odvojene od vašeg starog ne tako dobrog kreditnog izvješća.) Ne samo da je protuzakonito podnijeti zahtjev za EIN pod lažnim izgovorom, ako dobijete novi broj putem pošte u SAD-u ili telefonom, mogli biste biti optuženi za prijevaru poštom ili putem interneta i suočiti se s novčanom kaznom i/ili zatvorom.

Načini poboljšanja vlastitog kreditnog rejtinga:

Nabavite “osiguranu” kreditnu karticu od veće banke i svaki put plaćajte na vrijeme.



Provjerite jesu li sve pogreške u vašem kreditnom izvješću ispravljene. Kreditni ured može vam reći kako, bez ikakvih troškova. Međutim, nitko ne može učiniti ništa protiv negativnih informacija koje su točne. Ne može se “izbrisati”. Pomoći će samo pravovremena plaćanja za dulje razdoblje.

Obratite se neprofitnoj službi za kreditno savjetovanje u vašem području.

Ako shvatite da ne možete platiti svoje mjesečne račune, odmah se obratite svojim vjerovnicima i dogovorite plan plaćanja.



Upamtite, ne postoji ništa što služba za popravak kreditne sposobnosti može učiniti za vas što vi sami ne možete učiniti besplatno. Samo treba vremena.

Jeste li obeshrabreni ?

Jeste li ponekad obeshrabreni u svom poslu? Kako se nosiš s tim? Do sada ste već čuli izraze “Misli pozitivno”

Toplice – čisto uživanje

Lječilišta su mjesta na koja možete otići na niz zdravstvenih tretmana, namijenjenih opuštanju i oslobađanju od stresa. Oni su suvremeni