HEKLANJE

Šećer – iznenađujuće sredstvo za uljepšavanje kože i učinkovit lijek za kožu sklonu aknama

TEMU APP 100 E KUPON

Iznenađujuće, “sugabrazija” je učinkovit lijek za kožu sklonu aknama. Uklanja stare stanice kože i otčepljuje pore. Evo što učiniti:

Nakon čišćenja lica i potpunog ispiranja premažite lice umirujućim kiselim uljem – poput maslinovog ulja.



Nanesite granulirani šećer; ulje djeluje kao medij; držeći ga na licu, sprječavajući struganje ili ogrebanje lica.

Nježno valjajte smjesu “pijeska” po koži; nemojte pritiskati, nemojte prenaglo trljati. Koristite male kružne pokrete, a ne brišuće. Pazite da ne pritisnete jako ili rastegnete kožu.

Nakon što se šećer otopi, otprilike jednu minutu, upotrijebite toplu vodu i dobro sredstvo za čišćenje da isperete otopinu. Isperite najmanje desetak puta kako biste temeljito uklonili lužnate ostatke.

Korištenje ove metode za piling kože jednom ujutro i ponovno navečer učinkovit je lijek za akne jer “ljušti” mrtve stanice kože i uklanja ostatke koji privlače bakterije i začepljuju pore. Također ubrzava rast novih stanica za mlađi izgled kože; zreliji ten izgleda blistavije i mlađe.

Ova tehnika je sigurnija od kemijskog pilinga i manje iritira kožu od dubinskog pilinga. Vidljive prednosti se odmah ostvaruju; dramatični rezultati vidljivi za otprilike tri tjedna.

Varijacija 2

Druga varijanta uključuje izostavljanje maslinovog ulja. Umjesto toga, navlažite krpu toplom vodom. Dodajte blago sredstvo za čišćenje lica; Sviđa mi se Clean & Clear pjenasti proizvod za čišćenje lica za osjetljivu kožu. To je jeftino, ali učinkovito sredstvo za čišćenje.



Dodajte ½ do ½ žlice šećera. Nanesite na vlažno lice istom kružnom metodom kao što je gore opisano za piling. Dobro isprati. Nanesite hidratantnu kremu po izboru.

Korištenje blagog tekućeg sredstva za čišćenje lica umjesto maslinovog ulja je brže jer izostaje potreba za nanošenjem drugog sredstva za čišćenje.

Druge pogodnosti



Ostale prednosti ove metode čišćenja pilingom od kućnog lijeka su sljedeće: šećer je prirodna tvar, postupak je jednostavan i jeftin; šećer koristi koži jer privlači vlagu. Šećer u granulama je sigurniji od (recimo) granuliranih voćnih koštica, jer se otapa.

Na kraju, i najvažnije, sugabrazija stvarno djeluje! To je jedan slatki lijek za kožu sklonu aknama i daje zdrav sjaj vašem tenu za mlađi izgled kože.

©2006 Lori S. Anton, Pisci pišu sada



Oglas, Koliko je učinkovit?

Mnogi ljudi doprinose profitabilnosti većine poduzeća, ali pravo je pitanje, kako biste mogli procijeniti točnost svojih oglasa? Radi li se