HEKLANJE

Sinergije bloga i članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Koliko vas koji ovo čitate redovito pišete za svoj blog? S obzirom na nedavne statistike, rekao bih prilično malo. Međutim, ulažete li taj napor kako biste maksimizirali svoje rezultate? Ako svoje postove na blogu ne šaljete u jedan ili više direktorija članaka, odgovor je ne!

Zašto blogiramo?
Svatko tko blogira ima razlog za blog, čak i ako je to samo zato da vam određeni broj ljudi pročita misli. Drugi razlozi za pisanje bloga mogu uključivati: povezivanje s komercijalnim web mjestom u vašim postovima, razvoj prometa tražilice u svrhu ostvarivanja prihoda ili možda privlačenje poveznica na vaš blog kako biste postigli viši PR. Zapravo, svaki put kada izradite objavu imate priliku stvoriti izlazne veze, optimizirati svoju objavu za tražilice i zaraditi prihod od oglašavanja kada čitatelji posjete.



Ponovno korištenje objava kao članaka
Nakon što napravite post na blogu, zašto tu stati? Uz vrlo malo dodatnog truda mogli biste svoje izvorne postove na blogu poslati u imenike članaka. Svaki put kada drugi webmaster koristi vaš članak, možete očekivati da će imati vezu s vama putem biografije autora koju navedete. To vam omogućuje da poboljšate rangiranje u tražilicama za pojmove koje odaberete, privučete veze kako biste postigli viši PR i povećali broj posjetitelja na vašoj stranici.

To su potpuno iste stvari koje radite kada pišete post na blogu! Očito, ako ne iskorištavate sinergije dostupne između blogova i imenika članaka, trebali biste to početi činiti. Uloženi trud je minimalan, a povrat je potencijalno ogroman.

Moram dati jedno upozorenje. Tražilice općenito otkrivaju dvostruki sadržaj i drže ga podalje od poretka tražilica. Web-preglednici mogu pronaći vaš članak negdje drugdje umjesto na vašem web-mjestu ako generira promet putem tražilica. Možete se jednostavno pobrinuti da ponovno napišete svoj članak kako biste isključili korištenje svih ključnih riječi koje ciljate.

Postovi na blogu u odnosu na članke
Način na koji volim opisati razliku je da su postovi na blogu općenito prijateljskiji. Možete se povezati na stvari ili na neki drugi način koristiti HTML kako biste začinili svoj post po želji. Članci su puno restriktivniji. Kako biste sebi pružili najšire mogućnosti objavljivanja, trebali biste prepisati svoj post na blogu tako da ne uključuje HTML osim možda podnaslova prikazanih podebljanim tekstom.

Slanje u imenike članaka
Postoji tona imenika članaka koji su dostupni za odabir. Osobno koristim imenik članaka koji također pruža uslugu distribucije. To mi omogućuje da dodam svoj članak na jednu jedinu stranicu i ne moram ga ručno dodavati na hrpu drugih stranica – usluga distribucije članaka brine se za moj dodatni posao.

Mehanika podnošenja u imenik članaka uključuje: registraciju ili prijavu na moj račun, klik na ikonu za slanje, lijepljenje moje objave na blogu u ponuđeni obrazac, dodavanje kratke biografije uključujući poveznicu na moj blog, post na blogu ili povezanu web stranicu web-mjestu, a zatim konačno za pregled rezultata prije potvrde mog podneska. Stvarno je tako jednostavno.

Što čekaš?



Činjenice o kreditnim karticama

NAKNADE KOJE SE PLAĆAJU Pod bilo kojim okolnostima, većina kartičarskih kuća naplaćuje sljedeće: Godišnja naknada Plaća se kao korisnik kartice