HEKLANJE

Sjajne usne

TEMU APP 100 E KUPON

Kako biste imali zaista raskošne usne tijekom cijelog dana, neophodno je koristiti balzam za usne ili neku drugu vrstu hidratantne kreme za usne. To je zato što usne ne sadrže masnoću ili znojne žlijezde i neprestano se isušuju. Lizanje usana obično je način na koji ih održavamo hidratiziranim, ali to također može uzrokovati njihovo dodatno isušivanje ako zrak brzo isušuje vlagu.

Za zdrave, pune usne koristite balzam za usne kontinuirano tijekom dana. To će ih ne samo zadržati hidratiziranim, već će ih i zaštititi od sunca, vjetra i suhog zraka.



Odaberite balzam koji sadrži prirodne sastojke koji će njegovati i liječiti suhe usne, a ne samo učiniti ih sjajnima! Na primjer, ulje jojobe, ovo je lagano, nemasno i brzo se upija u kožu ne ostavljajući osjećaj masnoće. Ulje jojobe ima dobra hidratantna i hranjiva svojstva jer je bogato vitaminom E, koji liječi i njeguje. Također i ulje šipka, ovo se ulje koristi za regeneraciju kože i smanjenje znakova preranog starenja, čime se smanjuju fine bore i suhoća. Ulje šipka bogato je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, ima visok sadržaj gama linolne kiseline (GLA) i vitamina C. Ulje šipka često se koristi u proizvodima za strije, opekline, ožiljke i za zrelu suhu kožu što ga čini idealnim za usne!

Kralj svih sastojaka za hidrataciju usana je shea maslac. Ova prekrasna prirodna hidratantna krema je okluzivna krema koja sprječava daljnje isušivanje usana tako što zadržava prirodnu vlažnost koju sadrži i također hrani usne esencijalnim masnim kiselinama.

Shea maslac ne samo da vlaži usne, već ima i sposobnost vraćanja elastičnosti stanica kože. Kada se koriste na usnama, one ne samo da su hidratizirane, već mogu polako povratiti svoju prirodnu elastičnost, čineći ih zdravijim i raskošnijim. Shea maslac zajedno vlaži i liječi, što ga čini izvrsnim sastojkom balzama za usne za revitalizaciju kože na usnama.

LanaB balzami za usne sadrže sve gore navedene sastojke i više za njegovanje i njegu usana tijekom cijelog dana, a sada dolaze u nizu okusa uključujući kokos i malinu, lubenicu, vaniliju i 100% organski prirodni miris.

Mercedes-Benz W123

Mercedes-Benz W123, poznat i kao serija 123, je linija luksuznih automobila koju je proizvela njemačka automobilska tvrtka Mercedes-Benz u razdoblju