HEKLANJE

Softver za kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Softver za kreditne kartice pomaže trgovcima na malo, bankama, kreditnim sindikatima i drugim tvrtkama povezanim s računima s najboljim rješenjima u poboljšanju i upravljanju kreditnim računima i kreditnim karticama te povećanju zadržavanja kupaca uz niske operativne troškove. Nekoliko kartičnih tvrtki počelo je cijeniti prednost interne obrade i upravljanja kreditnim karticama. Instaliranje softvera za kreditne kartice pomaže u podršci komercijalnim i potrošačkim kartičnim programima, uz podršku za jezike više zemalja, regulatorne zakone i valutu.

Softver nudi rješenja i procese transakcija za tvrtke koje izdaju kreditne kartice tako što pojednostavljuje i automatizira proces poslovanja u vezi s kreditnim karticama. Softverski sustav koji pomaže u izdavanju kartica, podržava potpuni računovodstveni proces pozadinskog ureda i sadrži tijekove rada koji se mogu prilagoditi, obradu u stvarnom vremenu i mogu kategorizirati neograničeni broj članova prema željenom poretku. Softver je toliko napredan da bankama omogućuje da se nose sa složenostima s kojima se mogu suočiti pri izdavanju MasterCard i Visa kartica ili komercijalnih kartica korporacijama. Viševalutna i višejezična podrška koja je ugrađena u softver, čini ga kompatibilnim za banke koje izdaju kreditne kartice velikim korporativnim (korporacijske kartice) ili multinacionalnim tvrtkama. Uz sve to, softver pomaže izdavateljima kartica da uvedu inovativne planove i programe pouzdanosti koji bi ih mogli učiniti drugačijima od njihovih konkurenata i povećati korištenje kartica među potrošačima.



Softver ima mogućnost upravljanja i podrške raznim kartičnim računima koji se odnose na mala poduzeća uz debitne kartice, čime se izbjegavaju visoki troškovi instaliranja višestrukih sustava koji su različiti. Sustav koji je vođen pravilima, omogućuje personalizaciju i maksimalnu fleksibilnost. Može primiti bezbrojne planove kreditnih kartica i proizvode koji odgovaraju različitim ekonomskim profilima i stilovima života. Uz pomoć kartičnog softvera, obračun plaća i račun male poslovne kartice te pojedinačna kreditna kartica mogu se uklopiti u jedinstveni sustav.

Softver za kreditne kartice radi bez puno ulaganja ili drugog velikog hardvera i njime se može upravljati u sustavu Windows, a budući da ima sučelje koje se temelji na webu, može se uštedjeti na razdoblju obuke zaposlenika. Budući da je softver temeljen na webu, sve vrste vlasnika kartica mogu mu lako pristupiti. Što se tiče vlasnika kartica, prednosti softvera uključuju, mogućnost promjene lozinke ili korisničkog imena, dodavanje dodatnog korisnika postojećem računu, prijavu izgubljene kartice i traženje zamjene, pregled mjesečnih izvoda, iznos kredita dostupan do zadnje minute i za plaćanje i za zahtjev za povećanje kreditne linije.

Nose li bijele kape?

Bilo je vrijeme kada ste mogli razlikovati dobre dečke od loših samo po boji šešira koji su nosili u filmovima.