HEKLANJE

Nose li bijele kape?

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo je vrijeme kada ste mogli razlikovati dobre dečke od loših samo po boji šešira koji su nosili u filmovima. Bijela je uvijek značila da su dobri i da im se može vjerovati da će učiniti pravu i časnu stvar.

Oni koji su nosili crne šešire bili su negativci i trebalo ih se kloniti kao kuge. Nije im se moglo vjerovati. Oni su uvijek bili zlikovci koji su činili sve loše stvari.



Danas na internetu zapravo ne možete razlikovati dobre dečke od loših samo gledanjem web stranice ili čitanjem e-pošte. Ako poslujete s negativcima, malo je vjerojatno da ćete znati da postoji problem dok ne bude prekasno.

Srećom, imao sam vrlo malo negativnih iskustava na mreži, što na neki način učvršćuje moju osobnu filozofiju da će većina ljudi na mreži ili izvan nje učiniti pravu stvar i da im se može vjerovati.

Ipak, svi moramo biti oprezni dok surfamo internetom.

Kako danas možete prepoznati dobre i loše dečke? Evo nekoliko prijedloga koji vam mogu pomoći da izbjegnete neke probleme.

1) Jeste li prije poslovali s njima?
2) Imaju li naziv virtualne domene ili besplatnu stranicu?
3) Koliko su dugo na mreži?

Brza provjera na:

networksolutions.com/whois Može vam pružiti mnogo informacija o nositelju imena domene, uključujući koliko je dugo registrirana i podatke za kontakt.



4) Daju li dobre, potpune podatke za kontakt? Broj telefona i adresa e-pošte ovdje su minimum. Fizička poštanska adresa još je bolja.

Ovo sigurno nije potpuni popis stvari koje trebate provjeriti o internetskoj poslovnoj stranici, ali će vam dati početak.

Nadamo se da će vam to uštedjeti vrijeme, novac i druge probleme kada pokušavate odrediti tko nosi bijele šešire?



(Ovaj se članak može ponovno tiskati u vašoj publikaciji ili objaviti na vašoj web stranici uključivanjem okvira s resursima u nastavku)