HEKLANJE

Što je postupak zatezanja trbuha?

TEMU APP 100 E KUPON

Zahvat zatezanja trbuha oblik je plastične kirurgije koji se koristi za ispravljanje unakaženog donjeg dijela trbuha, posebice područja oko donjih trbušnih mišića. Ovaj problem se uglavnom javlja kod žena nakon trudnoće i kod muškaraca nakon operacije želučane premosnice. Postupak zatezanja trbuha poznat kao abdominoplastika u medicinskim terminima može biti različitih vrsta u različitim slučajevima, ali svi oblici spadaju u dvije široke kategorije:
1. Standardni postupak zatezanja trbuha: poznat i kao potpuna abdominoplastika izvodi se na srednjim i donjim trbušnim mišićima. I,
2. Mini Tummy Tuck postupak: poznat i kao parcijalna abdominoplastika izvodi se samo na donjim trbušnim mišićima.

Standardnim zahvatom zatezanja trbuha vraća se oblik vašeg jako unakaženog donjeg dijela trbuha uklanjanjem viška masnoće i kože nakupljene oko donjeg dijela trbušnih mišića, zatezanjem srednjeg donjeg i srednjeg dijela trbuha i vraćanjem navalnog položaja.



Mini zatezanje trbuha relativno je manja i manje složena operacija koja uključuje uklanjanje male količine masnog tkiva i kože te zatezanje samo donjeg dijela trbuha.

Obje operacije zatezanja trbuha izvode se u općoj ili lokalnoj anesteziji. Pacijentu se također daju doze epinefrina ili adrenalina za sužavanje krvnih žila i sprječavanje prekomjernog krvarenja te Valium za pomoć u opuštanju prije operacije. Pacijent također može odabrati da mu se da odgovarajuće sredstvo protiv bolova koje mu omogućuje da se dodatno opusti i utone u san.

Koraci postupka zatezanja trbuha:
• nakon davanja anestezije, kirurg napravi dugačak rez od jedne do druge bedrene kosti odvajajući ladicu od okolnih tkiva.
• zatim drugi rez za oslobađanje ladice od okolnih tkiva.
• režanj kože se podiže kako bi se otkrili trbušni mišići.
• trbušni mišići se zatim zatežu spajanjem.
• zatim se režanj kože rasteže prema dolje i uklanja se višak kože.
• nova rupa za pupak je izrezbarena i zašivena na mjesto.
• rezovi se zatvore i zatim se stavi elastični zavoj za podupiranje.
• može se umetnuti privremena cjevčica za ispuštanje viška tekućine.

Ovi postupci zatezanja trbuha ne razlikuju se od drugih operacija i trebali bi ih izvoditi sustavno i uglavnom od strane kvalificiranih kirurza.

Prirodni pakunzi za lice

Postoje različite vrste maski za lice koje će vas i vaše lice održati zdravim i mladim. Ova pakiranja za lice

Naučite umjetnost šećeranja

Kako je to slatko! Šećerenje je postupak sličan depilaciji, ali su sastojci drugačiji. Šećerenje je dobilo naziv po tome što