HEKLANJE

Prirodni pakunzi za lice

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje različite vrste maski za lice koje će vas i vaše lice održati zdravim i mladim. Ova pakiranja za lice sadrže mnoge zdrave i korisne tvari i potrebne vitamine koji su potrebni da bi vaša koža lica ostala sjajna. Ovi oblozi za lice njeguju kožu poboljšavajući njezinu boju te čisteći i smanjujući međuprostore. Obloge za lice poboljšavaju cirkulaciju krvi unutar vena lica. Ovi pakuzi za lice jednostavni su za korištenje i možete dobro njegovati svoje lice i vrat, kod kuće.

Učinak bilo koje maske za lice na licu je samo privremen, stoga je potrebno koristiti masku za lice 2 do 3 puta u tjednu. Potrebno je pripremiti mješavinu maske za lice neposredno prije upotrebe. Pakovanje za lice nanosi se samo na čistu kožu i to bez ikakve kozmetike na koži. Prije nanošenja lica morat ćete napraviti parnu kupelj s kamilicom, limetom, kaduljom i paprenom metvicom.



Ako imate suhu kožu, napravite parnu kupku u trajanju od 5 do 10 minuta, barem jednom u dva mjeseca. Ako imate masnu kožu, napravite parnu kupku u trajanju od 15 minuta barem dva puta mjesečno.

Parnu kupelj možete zamijeniti toplim oblozima. U toplom oblogu navlaži se ručnik za kupanje ekstraktima različitih biljaka i cvijeća. Zatim se ovaj vlažni ručnik nježno gurne na lice i vrat i drži u kontaktu dok se ne ohladi.

Za različite tipove kože potrebna su različita pakiranja za lice. Ako imate suhu kožu, koristite ekstrakt metvice, latica ruže, jasmina, kamilice, limete, listova maline, jagode i crne struje.

Ako imate suhu kožu, vaša maska za lice će biti; mješavina koprive, trputca, podbjela, nevena, aloe, gospine bradavice, eukaliptusa, pupova breze i milfoja.

Bez obzira kakav tip kože imate, morat ćete nanijeti pakiranje na cijelo lice i vrat odozdo prema gore. Nemojte nanositi masku za lice oko kapaka. Nakon nanošenja obloge za lice lezite i ostavite da se obloga stegne oko 15 do 20 minuta. Koristite samo jastuk s niskim vratom, kako vam lice ne bi bilo previše podignuto.

Za uklanjanje maske s lica, osobito s masne kože, omekšajte vodu bornom kiselinom i zakiselite je sokom od limuna. Također možete koristiti sokove od naranče, brusnice ili crvene struje itd. za zakiseljavanje. Uzmite vate, umočite ga u zakiseljenu vodu i zatim njime skinite masku za lice. Ako imate normalan tip kože, možete koristiti biljne ekstrakte, čaj, mlijeko itd. za uklanjanje maske za lice.

Izričito vam se savjetuje da ne pretjerujete s maskom za lice, osobito kada se pretvori u čvrstu ljusku. Ne stavljajte masku za lice na lice dulje od 15 do 20 minuta, inače će uzrokovati napetost i umor.



Upotreba maski za lice također ovisi o klimi, tipu kože i dobi. Oblozi za lice mogu biti različitih vrsta, na primjer; oblog za lice od voća ili kiselog vrhnja i vrhnja itd.

Bez obzira kakav tip lica imate, korištenje maske za lice učinit će vašu kožu lica sjajnom i blistavom.