HEKLANJE

Što je uopće “Prava ponuda” za HGH (ljudski hormon rasta)?

TEMU APP 100 E KUPON

Ljudski hormon rasta prvi je put otkriven 1956., a njegova je struktura identificirana 1972. Izvađen je iz leševa, prodavan po vrlo visokim cijenama i ubrizgavan iglama u tijelo.

Sredinom 1998. 191-lančana molekula Hgh genetski je modificirana u laboratoriju. Od tada se sav HGH proizvodi sintetski i HGH iz leševa više se ne koristi. Sintetski HGH (Somatrophin) sada nam je dostupan u dva oblika. Jedan je putem skupog liječničkog farmaceutskog recepta, a drugi po razumnoj cijeni putem homeopatskog oralnog spreja. Treća alternativna terapija bila bi Secretogogues i Stacked Amino proizvodi koji ne sadrže apsolutno nikakav HGH. Ideja je ovdje nagovoriti vlastito tijelo, stimulirajući hipofizu, da proizvodi više vlastitog HGH-a. Nažalost, ova zadnja terapija djeluje samo mjesec ili dva.



Treba napomenuti da Savezna uprava za lijekove ne dopušta da bilo koji prehrambeni proizvod (HGH tablete) tvrdi da može “izliječiti” bilo koju bolest. Međutim, FDA doista odobrava farmaceutske lijekove i homeopatske pripravke za tvrdnju da mogu izliječiti određenu bolest, a testiranje za postizanje tog statusa prilično je rigorozno kao što svi znamo.

Dakle, liječniku je dopušteno prepisati ljudski hormon rasta pacijentu za usporavanje starenja iako ga je FDA odobrila samo kao lijek za patuljasti rast. Farmaceutskom proizvođaču nije dopušteno predlagati njegovu upotrebu kao terapiju protiv starenja, već samo kao tretman za patuljasti rast, a jedna je tvrtka na kraju platila znatne novčane kazne i kazne zbog toga.

Velika većina homeopatskih lijekova, uz odobrenje FDA, tvrdi da liječe razne bolesti. Homeopatski HGH je jedan od samo nekolicine pripravaka za koje se tvrdi da ne “liječe” ništa. 21st Century HGH proizvodi se u laboratoriju koji nadzire i odobrava FDA. Zanimljiva razlika između farmaceutskog HGH (hgh injekcije na recept) i homeopatskog HGH (oralni sprej) je da iako prvi ubrizgava ogromne količine stvarnog hormona, u usporedbi sa samo minijaturnom količinom u homeopatskom pripravku, razine pomlađivanja su nevjerojatno slične!

Budući da sam vrlo konzervativan, ideja o poticanju proizvodnje HGH-a u vlastitom tijelu putem dodataka prehrani zvučala mi je najprirodnije. Međutim, autoritativni Physician’s Desk Reference Manual ocjenjuje različite oblike apsorpcije u tijelu i daje informacije koje otvaraju oči. Kaže da kada progutate tabletu, manje od 10% hranjivih tvari zapravo ulazi u krvotok. Ostalih 90% gastrointestinalni trakt obrađuje kao otpad.

Oralna apsorpcija kroz sluznicu (usne sluznice) je preferirani izbor medicinskih stručnjaka jer tijelo apsorbira 90% hranjivih tvari u krvotok. To je ogromna razlika. Ono što nama nije bila velika razlika, ali je svejedno bilo vrlo zanimljivo, jest da je oralna apsorpcija (90%) bila veća od intramuskularne injekcije (80%).

Dakle, nagomilavanje gomile tvari u moje tijelo u obliku naslaganih aminokiselina i sekretagoga, od kojih bi većina zapravo prošla kroz mene, samo da natjeram svoju hipofizu da malo djeluje, nije mi se činilo kao plan .

Tržište ljudskog hormona rasta opsednuto je nekim pretjerano revnim trgovcima koji ponekad iznose tvrdnje koje su donekle pogrešne, posebno u području kliničkih studija ljudskog hormona rasta. Pročitao sam mnoge cijele web-stranice koje iznose tvrdnje, temeljene na farmaceutskom HGH-u, koje impliciraju da će se isti rezultati dogoditi s njihovim prehrambenim proizvodima. Oni samo “brzo govore” o svojoj klijenteli i mnogi su protiv njih poduzeli mjere od strane Savezne komisije za trgovinu.



Ako ste zainteresirani za izvrsnu terapiju pomlađivanja, držite se ili farmaceutskih injekcija pod nadzorom liječnika ili homeopatskih oralnih sprejeva koji se mogu kupiti u slobodnoj prodaji. FDA je odobrila oralne sprejeve za prodaju bez recepta. Oni su generičke prirode. Postoji samo jedan “recept” koji djeluje i sve tvrtke koriste ovaj recept. Čuvajte se tvrtki koje tvrde da je njihov oralni sprej jači od drugog. To je nemoguće.

Sretno i sretan život!

Korištenje društvenih mreža

Uvod Što su društvene mreže Značaj društvenih mreža u današnjem svijetu Korištenje društvenih mreža Korištenje društvenih mreža za osobne svrhe

Zarada na Glovo

Pozdrav svima, otvorio sam paušalni obrt. Radim preko platforme Glovo te mi Glovo svaka dva tjedna uplaćuje moju zaradu. Zanima

Alternative za smanjenje celulita

Postoje li alternative za smanjenje celulita? Uz rijetke iznimke, liposukcija se općenito smatra estetskom kirurgijom. Iz tog razloga liposukcija se

Najčešće pogreške pri odabiru guma

Ako želite osigurati sigurnost, stabilnost i optimalne performanse vašeg automobila, važno je pravilno odabrati gume koje će zadovoljiti specifične potrebe