HEKLANJE

Stomatolozi se smiješe nad bezbolnom alternativom za ljuskice

TEMU APP 100 E KUPON

Tradicionalne metode poboljšanja osmijeha, poput ljuskica, često zahtijevaju bolne sate u zubarskoj stolici.

“Oduvijek sam bio zabrinut da činimo štetu, posebno mladim ljudima, oduzimanjem previše zubne strukture”, kaže stomatolog iz Sjeverne Karoline u objavi na www.dentaltown.com, popularnom stomatološkom web mjestu i forumu.



Sada, s jednim od najnovijih dostignuća u kozmetičkoj stomatologiji, Lumineers tvrtke Cerinate, možete dramatično poboljšati svoj osmijeh odmah i bezbolno. Nema gotovo nikakvog održavanja, osim redovitog četkanja, a vaš će novi osmijeh biti trajan.

Ljuskice zahtijevaju uklanjanje osjetljive strukture zuba, što zahtijeva upotrebu anestezije i lijekova protiv bolova. Međutim, Lumineeri su toliko tanki i jaki da ne zahtijevaju isto invazivno bušenje i brijanje.

Lumineeri ostavljaju originalne zube netaknutima. Također je klinički dokazano da traju do 20 godina.

Dakle, kada je riječ o uljepšavanju osmijeha danas, oko 7500 stomatologa bira Lumineere. Ovi pojačivači osmijeha tanki poput kontaktne leće odlična su alternativa ortodonciji i mogu se postaviti preko starih krunica i mostova.

Stomatološki stručnjaci toliko su impresionirani novim dostignućima poput Lumineera da ih postavljaju na zube svojih prijatelja i voljenih osoba.

“Stavio sam Lumineers svojoj kćeri”, otkriva drugi stomatolog na dentaltown.com. “Jedva čekam raditi još jedan slučaj.”

Lumineers se mogu izraditi samo od Cerinatea, inovativnog porculana koji je razvio Den-Mat Corp. Hvaljeni su u vrhunskim stomatološkim publikacijama, uključujući Dental Products Report, koji im je dodijelio mjesto na svom popisu “10 najboljih proizvoda”.



Pristupačno hosting domena

Traženje pristupačnog hostinga domena za vaše osobne ili poslovne potrebe web stranice moglo bi postati zbunjujuće. Postoji toliko mnogo planova