HEKLANJE

Stranica za affiliate marketing pomaže u povezivanju podružnica s upraviteljima podružnica

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od najvažnijih stvari koje možete učiniti kao affiliate je komunicirati sa svojim timom za upravljanje affiliate. Upoznajte osobu s kojom ćete raditi. Po mom mišljenju, to je jednako važno kao i odnos između šefa i zaposlenika!

Sada priznajemo da ste samozaposleni i da vam Affiliate Manager nije šef, ali tko potpisuje vaš ček za Affiliate proviziju? Tko vam može pružiti kreativne oglase ili dati prijedloge o njihovom ciljnom tržištu i demografskim podacima kupaca?



Ne kažem da trebate slati e-poruke svom Affiliate Manageru svaki dan, ali dobra je ideja kada se prvi put prijavljujete za Affiliate program poslati brzu e-poštu upravitelju. Samo recite “Bok” i kratko im dajte do znanja da se veselite suradnji s njima.

Zatim pratite jednom svaka 1 ili 2 tjedna. Obavijestite ih kako vam ide, ako imate pitanja ili ako vam ne ide baš najbolje, svakako ih pitajte kako se možete poboljšati! Ovi dečki i cure su tu da rade za vas! Ako ne zarađujete – oni to osjete!
Dugoročno gledano, to ĆE dovesti do većih provizija od drugih podružnica i sveukupno boljeg učinka za vaše napore u affiliate marketingu!

Ovo je cool mala stranica koja brzo raste… AffAIMList.com – vrlo je jednostavan, ali je odličan koncept!

Ideja je dati Affiliate Managerima i njihovim podružnicama mjesto gdje mogu komunicirati jedni s drugima. Koristi AOL Instant Messenger “Buddy Groups” i govori vam je li vaš Affiliate Manager na mreži ili isključen.

Za korištenje će vam trebati AOL Instant Messenger. Ako ga već nemate, poveznicu možete pronaći na dnu stranice AffAIMList.com

Ovo je stvarno super ideja. To je davno prošlo vrijeme u industriji affiliate marketinga.