HEKLANJE

Studentske kreditne kartice – kako izgraditi svoj kredit

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice za studente lako su dostupne na internetu. Loša strana je što izdavatelji kartica shvaćaju da većina studenata nema na umu određenu kreditnu strategiju, već samo želju za lakim pristupom kreditu.

Izdavatelji kartica itekako su svjesni kako plasirati svoje proizvode studentima i mladim ljudima općenito. Zbog nedostatka uspostavljene kreditne povijesti ili kreditnog profila, kreditne kartice za studente često su skuplje za održavanje od tradicionalnih kreditnih kartica. Slijedom toga, kreditne kartice za studente često imaju visoke kamate, godišnje naknade, kao i druge naknade. Ako ste student s dobrim kreditom, ne biste trebali imati problema s dobivanjem odobrenja za atraktivnu ponudu kartica. Nažalost, mnogi studenti nemaju dobru kreditnu povijest, ili uopće nikakvu kreditnu povijest.



Kupnja studentske kreditne kartice

Prva 3 koraka pri kupnji kreditne kartice za studenta vrlo su jednostavna: istraživanje, istraživanje i istraživanje. Svoju pretragu možete jednostavno započeti na internetu gdje možete usporediti i usporediti ponude kartica svih vodećih izdavatelja kartica. To će vam dati ogromnu prednost kada kupujete pravu ponudu kartica jer možete dobiti vrlo jasnu sliku o tome što kartice nude u smislu značajki i pogodnosti kao i koliko će vas kartica koštati tijekom vremena. Temeljito istraživanje ponude svake kartice pomoći će vam uštedjeti vrijeme i novac, te bi vas u konačnici trebalo dovesti do najboljih kreditnih kartica za studente koje su dostupne bilo gdje.

Specifičnosti studentske kreditne kartice

Tipična ponuda kreditne kartice za studente može uključivati sljedeće:
-0% APR do šest mjeseci na prijenose stanja i kupnje
-Nulta odgovornost za neovlaštene kupnje (“must have” u bilo kojoj ponudi kreditne kartice)
-Bez godišnje naknade
-Online upravljanje računom
-Nema zahtjeva supotpisnika

Većina najboljih ponuda studentskih kreditnih kartica omogućit će vam 6 mjeseci 0% godišnje kamatne stope na kupnju, što je privlačna značajka za mnoge studente bez novca. Međutim, neka vas ova ponuda ne zavede jer tekuća trajna kamatna stopa na ove ponude studentskih kreditnih kartica značajno raste kada istekne uvodna ponuda. Stoga kupac oprez!

Svi izdavatelji kreditnih kartica osigurat će vam klauzulu o nultoj odgovornosti za neovlaštene kupnje u svojim ponudama kartica. Samo provjerite nudi li kartica ovu značajku jer je vrlo važna za sigurnosne svrhe. Također biste trebali pokušati izbjeći plaćanje godišnje naknade za bilo koju kreditnu karticu, ako je ikako moguće. Mnoge od najboljih ponuda studentskih kreditnih kartica također vam neće naplatiti godišnju naknadu. Neke studentske kreditne kartice neće zahtijevati supotpisnika vaših roditelja za odobrenje. Ali ne računaj na to. Atraktivnije ponude kartica sadržavat će i online alat za upravljanje računom koji vam omogućuje brzo i jednostavno upravljanje računom, pregled izvoda i plaćanje računa putem interneta.

Jedna vrlo važna stvar koju treba imati na umu, međutim, je da je redoviti tekući APR za studentske kreditne kartice obično vrlo visok pa se toplo preporučuje da studenti (osobito) izbjegavaju nošenje stanja na kartici dulje vrijeme. Najbolje je da nikada ne nosite saldo na kartici. Kako izbjeći saldo na kreditnoj kartici? Otplaćuješ svaki mjesec. To je prilično jednostavan, najvrjedniji savjet o tome kako koristiti kreditne kartice bilo koje vrste, a ako ga se pridržavate, pomoći će vam da izbjegnete gomilanje dugova i potencijalno razorne financijske troškove koji dugoročno mogu biti razorni.



Savjeti prilikom traženja kreditnih kartica

Stoga svakako temeljito istražite što više studentskih kreditnih kartica i nemojte prestati s potragom nakon što ste istražili samo nekoliko ponuda kartica. Budite oprezni i ustrajni u istraživanju kreditnih kartica za studente ili bilo koje druge ponude kreditnih kartica. I zapamtite, izbjegavajte nositi ta stanja na kartici!

Tinejdžerske frizure

Izgledati privlačno i seksi na prvom spoju ili na maturalnoj večeri neizostavan je dio života svake tinejdžerice! Dakle, kad ste

Nedostaju li vam zubi?

“Nije neuobičajeno da netko izgubi barem jednom u životu, a za mnoge bi to moglo biti znatno više. Gubitak zuba

Biciklizam za zabavu

Svatko ima nešto što voli raditi za zabavu, a vožnja bicikla omiljena je aktivnost prikladna za cijelu obitelj. Mnogi ljudi