HEKLANJE

Tinejdžerske frizure

TEMU APP 100 E KUPON

Izgledati privlačno i seksi na prvom spoju ili na maturalnoj večeri neizostavan je dio života svake tinejdžerice! Dakle, kad ste tinejdžer, tinejdžerske frizure samo će vam pomoći da ponovno otkrijete ljepotu i samopouzdanje u sebe i svoj izgled! Ako pripadate visoko modno osviještenoj tinejdžerskoj brigadi 21. stoljeća, onda morate imati poprilično znanja o svim vrstama najnovijih i zgodnih tinejdžerskih frizura. Budući da ste djevojčica/dječak u tinejdžerskoj dobi, morate se nositi sa svim vrstama situacija u kojima postajete užasno svjesni toga kako izgledate, što nosite i kako se ponašate među svojim prijateljima.

Način na koji nosite kosu može značajno promijeniti vaš izgled. Pravilno oblikovanje može dodati prave kutove vašem licu ili čak ublažiti dio tvrdoće koju vaše lice inače može odavati. Za tinejdžere su frizure jednako važne kao i za nekoga starijeg. Zapravo, tijekom tinejdžerskih godina počinjete komunicirati s vanjskim svijetom, sklapati prijateljstva i poznanike, izlaziti na spojeve, a neki od vas čak započinju svoju karijeru. Tinejdžerske frizure koje pristaju njihovom obliku lica i na taj način naglašavaju njihovu osobnost ono su što svi tinejdžeri traže.



Postoje deseci tinejdžerskih frizura. Možete birati između kratkih, dugih i srednjih frizura ili između formalnih, kovrčavih, ravnih i crnih frizura. Također imate opciju kopiranja frizure omiljene slavne osobe/zvijezde.

Ali prije nego što odlučite kakvu frizuru želite imati, morate unaprijed razmotriti nekoliko stvari. Prva stvar na koju morate paziti pri odabiru frizure je da određena frizura bude kompatibilna s načinom života koji vodite. Ako uključuje puno aktivnosti na otvorenom kao što je sport, bolje je da nosite kratku kosu jer ćete se često tuširati, a puno je lakše nositi kraću kosu nego njegovati dužu.

Sljedeći odlučujući čimbenik pri odabiru brojnih tinejdžerskih frizura je tip lica koje imate. Pravilno oblikovana kosa koja nadopunjuje vaš kroj lica može učiniti čuda za vaše lice. Dobar i stručan frizer može istaknuti bitne crte dok se odlučujete za pojedinu frizuru s naglaskom na to kako će frizura učiniti vaše lice privlačnim. Nošenje prave frizure također pomiče naglasak s onih čudnih/takozvanih ružnih crta lica koje zapravo ne doprinose vašem izgledu.

Ako moramo klasificirati lica prema obliku, onda postoje tri vrste lica – okruglo, dugo i četvrtasto, a tinejdžerske frizure razlikuju se prema tim rezovima lica. Ako vam je lice okruglo, nemojte se odlučiti za dugu, ravnu kosu. Umjesto toga, bolje je da se odlučite za kosu do ramena bez razdjeljka. Tako bi vaše lice izgledalo duže. Opet, ako je vaše lice duže, daje dojam tvrdoće. Očigledan izbor bio bi odabrati meku frizuru koja bi vas učinila nježnijim. Bolje je izbjegavati razdjeljak i nošenje ravne kose do ramena. Sportska kraća kosa trebala bi odgovarati dužim licima. Četvrtasto lice također čini da izgledate tvrdo i hladno! Stoga se odlučite za tinejdžerske frizure koje imaju učinak omekšavanja obrisa vašeg lica. Tinejdžericama s četvrtastim licem sasvim dobro pristaje kosa do ramena koja može biti ravna ili zalepršana prema kraju.

Tinejdžeri Generacije Y današnjice su izuzetno zaposlene duše koje se bave raznolikim poslovima i aktivnostima. Vrijeme je za njih vrlo dragocjeno i stoga vi kao moderna tinejdžerica ne biste htjeli trošiti nepotrebno vrijeme na sređivanje neukrotivih i složenih tinejdžerskih frizura! Stoga se možete odlučiti za manje složene frizure niske tehnologije koje je lako napraviti.

Najpoželjnije tinejdžerske frizure koje tinejdžeri vole sport češće uključuju kratku kosu na šiljke s izbijeljenim vrhom, ‘grunge izgled’ ili krojenije frizure u slučaju tinejdžera, dok su dugačke i slojevite vlasine omiljene među tinejdžericama!

Odlučite se za tinejdžerske frizure koje odražavaju vašu osobnost. Treba imati na umu da svaka frizura baca svjetlo na karakter pojedinca. Dakle, ako tražite ženstven, elegantan, ali seksi izgled, bolje je odabrati dugu kosu. Ako želite otkriti svoj sportski i brižni stav, možete nositi kratku i ošišanu kosu.



7 kriterija za suradničke programe

Suradnički program je mrežna marketinška metoda koju koriste mnoge male i velike elektroničke tvrtke za stvaranje dodatne prodaje. Metoda uključuje