HEKLANJE

Studentske kreditne kartice – kako odabrati najbolju

TEMU APP 100 E KUPON

Danas se studentima nudi toliko mnogo kreditnih kartica da može biti teško odabrati pravu studentsku kreditnu karticu. Važno je pažljivo odabrati kako biste bili sigurni da imate najbolju ponudu i dostupne cijene.

Iznimno je važno uzeti u obzir kamatnu stopu koju naplaćuje sveučilišna kreditna kartica. Činjenica je da kada kupujete kreditnom karticom za koledž, zapravo posuđujete novac od izdavatelja kreditne kartice. Morate platiti mjesečnu kamatu na ovaj zajam osim ako ne otplaćujete svoj dug u cijelosti svaki mjesec. Dakle, želite imati fakultetsku kreditnu karticu s najnižom godišnjom postotnom stopom i najduljim početnim razdobljem od 0% kamate. Većina sveučilišnih kreditnih kartica bit će vrlo slična u ova dva aspekta pa je sljedeća stvar koju treba razmotriti nagrade koje dobivate za korištenje kreditne kartice.



Za većinu studenata, njihove fakultetske kreditne kartice prve su ‘prave’ kreditne kartice koje su imali i neće biti upoznati s vrstama nagrada koje su najbolje. Tri glavne vrste nagrada koje su najkorisnije za studente su:

Fakultet je mjesto gdje mnogi od nas prvi put mogu uživati u slobodi i životu na način koji želimo. Uz ovu novostečenu neovisnost dolazi financijska sloboda i odgovornost. Zbog toga su mnogi novi studenti danas na tržištu studentskih kreditnih kartica. Studenti vide sve primamljive sveučilišne kreditne kartice dostupne sa svim jedinstvenim nagradama, bodovima i dostupnim ponudama povrata novca zvuče tako sjajno da mnogi studenti ne znaju točno na koju stranu se okrenuti. Nažalost, mnogi se studenti ipak odluče prijaviti i početi koristiti sveučilišne kreditne kartice, i to iz pogrešnih razloga. Studenti počinju s korištenjem ovih kartica kako bi živjeli iznad svojih mogućnosti s neozbiljnim kupnjama (pizza i pivo), a zatim su prešli na kupnju skupih stvari za svoje sobe u domu samo kako bi impresionirali svoje vršnjake i tako dalje i tako dalje.

Studenti dobivaju oglase, pa čak i zahtjeve od kartičarskih kuća za studentske kreditne kartice poštom, u pretince e-pošte, u svojim novim udžbenicima u sveučilišnim knjižarama, pa čak iu sveučilišnim novinama. Mnogi od njih imaju pečat vrlo primamljivih riječi “Prethodno odobreno”. Budući da su ti trikovi tako privlačni, studenti su više nego voljni podnijeti zahtjev za ove vrste studentskih kreditnih kartica. Neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice, poput MBNA, čak nude kreditne kartice za određene studente, poput onih koji pripadaju određenom klubu ili udruzi bivših studenata. Kreditna kartica za koledž može biti korisna, ali samo ako se studenti sjete pročitati sitna slova. Ove kartice mogu zvučati vrlo privlačno, ali one su kreditne kartice i sve imaju lošu stranu.

Mnoge tvrtke koje nude studentske kreditne kartice shvaćaju da većina studenata plaća samo minimalnu mjesečnu uplatu i naplaćuju zatezne naknade i, naravno, kamate na svoj saldo. To može početi zbrajati prilično malo profita za kartičnu tvrtku. Razlog zbog kojeg nude povrat gotovine je potaknuti studente da otplate svoj dug kako bi dobili povrat gotovine, no kamatne stope i naknade na ove vrste studentskih kreditnih kartica obično su vrlo skupe. Kako bi naveli studente da se prijave za ovu vrstu kartice, nude sve vrste poticaja, uključujući nisku kamatnu stopu kao uvodnu akciju. Ali većinu vremena troškovi kamata mogu se akumulirati i na kraju mogu biti skupi.

Ali najvažnije je zapamtiti da ako student ne obraća pozornost na svoju potrošnju sa studentskim kreditnim karticama, on može ozbiljno oštetiti svoj kredit. Nakon što je njihov kreditni rejting oštećen, mogli bi biti odbijeni za zaposlenje, kupnju novog automobila ili čak zajam za kupnju kuće.

Naučiti kako čitati i razumjeti odredbe i uvjete studentskih kreditnih kartica jedna je od najvažnijih stvari koje bi studenti trebali učiniti prije podnošenja zahtjeva za fakultetsku kreditnu karticu.

Partnerski programi

Pokrenite partnerske programe za preostali prihod online. Postoje web hostovi koji plaćaju preostalu affiliate proviziju članovima koji se prijave pod