HEKLANJE

Tajne seksi ljepote za djelić salonske cijene

TEMU APP 100 E KUPON

Vjerojatno veći od njezina automobila, što mislite koji je najveći izdatak svake moderne žene? Da – pogodili ste. Proizvodi za zdravlje i ljepotu. Nije da muškarci nemaju nokte na rukama i nogama, kosu po cijeloj glavi (uglavnom), probleme s kontrolom tjelesne težine, probleme s samopouzdanjem, jer imaju – samo se čini da muškarci bolje zabijaju glavu u pijesak i nadaju se da će problemi nestati daleko. Čini se da im se definitivno ne sviđa da ih se vidi na manikuri, pedikuri, tretmanima za lice i slično (iako možda potajno žele imati takvo maženje, njihova takozvana muškost ih koči).

Što se tiče muškaraca, sve što mogu reći je da hvala bogu da većina žena nema ovaj problem i daju sve od sebe kako bi istaknule svoju prirodnu unutarnju ljepotu kako bi uljepšale svačije živote, iako to inače čine trošeći bogatstvo na zdravlje i kozmetičke trgovine, časopisi o zdravlju i ljepoti te obično prilično skupi tretmani za zdravlje i ljepotu. Čak i kad je riječ o frizeru, muškarac će se ustručavati platiti kikiriki za šišanje, pri čemu žena može potrošiti gotovo tjednu plaću kod svog omiljenog frizera.



Međutim, zapravo nema potrebe da se takva bogatstva plaćaju frizerima, prodavaonicama zdravlja i ljepote, skupim časopisima o zdravlju i ljepoti, čak ni skupim sustavima za kontrolu tjelesne težine dijetama, kako bi se postigla ova vanjska ljepota koja zaista dolazi iznutra svake osobe.

Toliko se stvari može postići iz udobnosti vlastitog doma, koristeći proizvode za zdravlje i ljepotu, jednostavne domaće recepte, tako da čak i obično skupi tretmani mogu biti pohvaljeni kod kuće.

Ali sa svim ovim tretmanima dolazi nusproizvod koji je gotovo neprocjenjiv i zapravo objašnjava zašto se takva bogatstva svakodnevno predaju profesionalcima u tim skupim salonima. S takvim tretmanima dolazi ono unutarnje samopouzdanje koje se rađa u svima nama, ali ga je tako lako potisnuti stresovima i naporima svakodnevnog života.

Na primjer, sjećate li se kad ste posljednji put bili u redu za blagajnu u lokalnom supermarketu, a beba je bila u kolicima ispred vas, i ležala je tamo gledajući vas, s osmijehom koji je preplavio svojim svjetlucavim oči male – kao da te oduvijek poznaju? Kako se osjećaš zbog toga? Jednostavno ne možete odoljeti da im ne uzvratite osmijeh, pa čak i kratite vrijeme u redu razgovarajući s njima.

Sada primijenite istu tehniku na odrasle. Ako odrasla osoba ima unutarnje samopouzdanje da vam se može nasmiješiti iskričavih očiju, kako bi to djelovalo na vas? To bi vam gotovo sigurno podiglo samopouzdanje, a uz malo sreće, učinili biste isto i sljedećoj osobi koju upoznate.

Ali – u pravu ste – ne može si svatko priuštiti uživanje u širokom rasponu tretmana ljepote, prehrane i kontrole mršavljenja, režima vježbanja koji su vjerojatno potrebni svakome da postigne ovaj svestrani osjećaj dobrobiti i samopouzdanja.

Dakle, svi trebamo definirati glavna područja za koja naša tijela (i naš um) trebaju malo nježne brige s ljubavlju (TLC za vas), i bez obzira jeste li muškarac ili žena, ovo su najčešća područja koja zahtijevaju našu pažnju ( a obično naš novac).



• Savjeti za njegu kože – uključujući tretmane kože, akne, njegu stopala i sunčanje.
• Savjeti za njegu kose – više za žene nego za muškarce, ali čak i oni pate od suhe ili masne kose i peruti s vremena na vrijeme.
• Savjeti za šminku – stvarno stvar žena, jer muškarci srećom obično ne moraju platiti bogatstvo šminkom (ili – o da, zapravo moraju – svojim voljenima)
• Vježbanje – motivacija za početak, a zatim nastavak, jako je važna za izgradnju svačijeg samopouzdanja i zdravlja.
• Prehrana i samopomoć – stvarno svi trebamo razumjeti maksimu ‘ono što jesmo to jedemo’ i ako jedete nezdravu hranu – što vas to čini?
• Kontrola mršavljenja – ono što je najveći ubojica i razarač načina života u zapadnom društvu, nego pretilost i njezina nuspojava dijabetes.

E sad, svatko od nas mogao bi vrlo lako umarširati u brojne skupe salone, odabrati osobnog asistenta i dobiti sve te prijeko potrebne ugode na tanjuru, ali morali bismo više i duže raditi na prokletom pogledu da bismo mogli priuštiti ih.

Dakle, što da radimo? Znamo da nam je potrebno nešto ovakvo da preživimo stresove i napetosti modernog svijeta, ali mnogi od nas jednostavno ne mogu opravdati trošak.



Nakon mnogo godina u potrazi za idealnim rješenjima za sva ova gore navedena pitanja, s masovnim pojavljivanjem interneta kao pružatelja informacija, postoji mnogo dostupnih jeftinih rješenja koja vas neće koštati ruku i nogu, ali ako ih potražite jer i ugrađeni u vašu svakodnevnu rutinu, mogu vam dati unutarnje samopouzdanje koje će vam omogućiti da izgradite sretan, samouvjeren životni stil, tako da postanete jedan od onih ljudi koji šire malo sreće zračeći samopouzdanjem i vanjskom ljepotom, bez potrebe da prekoračite prag mnogih skupih frizerskih ili kozmetičkih salona.

Nikad se ne zna, uvijek možete uštedjeti mnogo novca i donirati ga svojoj omiljenoj dobrotvornoj organizaciji.

Wow! Bi li vam to pomoglo u povećanju samopouzdanja ili što?



Blog Blaster

Internet je postao najbrže rastući medij za pronalaženje proizvoda i usluga. Imate web stranicu, ali niste zadovoljni njenom izvedbom među