HEKLANJE

Tretman kože – kemijski pilinzi s AHA

TEMU APP 100 E KUPON

Najblaži pilinzi izvode se s alfa hidroksi kiselinama kao što su glikolna, mliječna ili druge voćne kiseline. Aha pilinzi se posebno preporučuju osobama sa sitnim borama, nekim područjima suhoće, pigmentacijama i ponekad aknama. Ovi pilinzi su također dobri za osobe koje nemaju vremena za srednje ili duboke pilinge kojima treba više vremena za oporavak. Vaš liječnik može primjenjivati ovaj piling u tjednim intervalima ili u drugim intervalima, ovisno o dobivenim rezultatima. normalna jačina AHA kao što je glikolna kiselina može biti 12%. Možda ćete dobiti kremu za održavanje s AHA u blažem obliku koju ćete nanositi svaki dan kod kuće.

Na početku tretmana AHA pilinzi mogu izazvati crvenilo, iritaciju ili peckanje. Kako se koža prilagođava pilingu, ovi učinci nestaju. Ovaj tretman obično traje desetak minuta tijekom kojih vam liječnik nanosi otopinu za piling na lice. Nije potrebno pokrivanje tretirane površine i možete nastaviti normalno raditi. S programom održavanja kod kuće, možda ćete nakon nekoliko dana vidjeti drugačiji svjež izgled kože. Rezultati možda neće biti odmah vidljivi. Pomiješan s izbjeljivačem ovaj će piling također tretirati neke neujednačene pigmentacije.



Uz ovaj tretman neophodna je zaštita od sunca. Nemojte se izlagati suncu bez odgovarajuće zaštite.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

RSS – kako i zašto?

RSS (Really Simple Syndication – zaista jednostavne vijesti) je metoda dijeljenja i emitiranja sadržaja kao što su vijesti s web