HEKLANJE

Tvoje oči to imaju

TEMU APP 100 E KUPON

Vaše oči traže pažnju kad god s nekim razgovarate ili čak gledate u njegovom smjeru. Oni su važna značajka vašeg lica, a koža oko očiju može dovesti do zdravog života očiju ili pridonijeti dosadnom, beživotnom izgledu.

Prirodno, kako starite, koža oko očiju razvija fine linije i dublje bore. To je zato što je nježna koža oko očiju vrlo različita od ostatka kože vašeg lica. Mnogo je tanji i zapravo ima vrlo malo uljnih žlijezda koje ga mogu održavati prirodno hidratiziranim. To znači da se brže suši, a budući da je tanak, ako se s njim ne postupa nježno, može se istegnuti i pocijepati, uzrokujući vrećice i opuštenost.



Iz tog je razloga važno nježno tretirati područje oko očiju i ne brisati ili grubo trljati oči, umjesto toga preporučuje se samo tapkanje područja bez povlačenja.

Natečenost oko očiju uobičajena je nakon buđenja, ali može ostati tijekom dana iz raznih razloga uključujući umor, pušenje, pijenje alkohola, prehranu pa čak i hormonalne promjene. Ako ipak imate problema s natečenim očima, pokušajte malo podići glavu noću na viši jastuk i pijte puno vode tijekom dana kako biste pročistili svoj krvni sustav. Jedan od uzroka natečenosti može biti jednostavan poput kreme koju koristite. Oči su prirodno osjetljive i stalno će suziti kako bi ih očistile od nečistoća. Kada koristite kreme za područje oko očiju, pazite da ih ne nanosite preblizu očiju i potražite prirodne kreme za njegu kože bez jakih kemikalija i aditiva.

Krema će se sama uvući oko 1 centimetar pa samo nanesite kremu na kost ispod područja oko očiju. Krema će se probiti dalje na koži, ali ne i u same oči. Prilikom nanošenja kreme za područje oko očiju stavite malo kreme na prstenjak i nježno utapkajte kremu oko očiju i nježno utapkajte da se upije, nemojte trljati. Trebate nanijeti samo malu količinu kreme oko očiju kako biste postigli zadovoljavajuće rezultate, zapravo previše kreme može iritirati i uzrokovati natečenost koju pokušavate izbjeći.

U LanaB-u smo razvili 100% prirodnu kremu za područje oko očiju koja se može sigurno koristiti za područje oko očiju bez iritacije. Sastojci uključuju ulja jojobe i avokada, kao i vitamine A i E, koji učinkovito tretiraju fine linije i bore te hidratiziraju i uravnotežuju kožu oko očiju.

Google – korisni savjeti

O najpoznatijem i najboljem internetskom pretraživaču Google možemo puno toga pisati, ali ionako je Internet prepun raznovrsnih članaka o dotičnoj