HEKLANJE

Unisex parfem – za vas i vašeg partnera

TEMU APP 100 E KUPON

Ne možete zamisliti da ljeti provedete dan bez odgovarajućeg mirisa. Možete birati između različitih parfema dostupnih za muškarce i žene, te mnogih drugih varijanti koje mogu koristiti oba spola. Ovi mirisi se svrstavaju u unisex parfeme. Ono što čini ove mirise jedinstvenima je to što vi i vaš partner možete točiti iz iste bočice.

Calvin Klein predstavio je niz mirisa koji su namijenjeni i muškarcima i ženama. CK BE je cvjetni miris koji se sastoji od mošusa, mandarine, magnolije, sandalovine i breskve. Prirodni sastojci cvjetne esencije ne samo da ispuštaju blagu aromu već su i nježni za vašu kožu. Parfem možete nositi bilo kada tijekom dana.



CK One je još jedna cvjetna esencija koju je ova dizajnerska kuća lansirala 1994. godine. Parfem je napravljen od cvjetnih ekstrakata jasmina i voćnih ekstrakata papaje, ananasa, zelenog čaja i jantara. Sadrži ekstrakte bogatih začina poput kardamoma i muškatnog oraščića koji doprinose njegovoj slatkoći. Parfem je namijenjen za dan i osvježava vas na poslu. Aroma ne samo da poboljšava vaše raspoloženje, već prirodni ekstrakt djeluje umirujuće na kožu. CK One Electric i CK One Scene drugi su uniseks mirisi Calvina Kleina.

Dizajnerski parfemi Gianfranca Ferrea izrađeni su od cvjetnih ekstrakata. GIEFFEFFE je lijep miris koji lijepo miriše na vas i vašeg partnera. Cvjetna esencija sastavljena je od prirodnih sastojaka poput cvijeća i citrusnog voća na bazi eteričnog ulja od listova pačulija i sandalovine. Dok ekstrakti metvice u parfemu djeluju kao rashladno sredstvo, ekstrakti agruma i sandalovine poznati su po svojim ljekovitim svojstvima. Svi prirodni sastojci zajedno daju ugodan miris.

Ako imate nos za neki stvarno dobar miris, onda možete odabrati Virgin Island Water od Creeda. Ovaj miris lansirala je dizajnerska kuća Creed 2007. godine. Riječ je o unisex parfemu i preporučuje se nanošenje bilo kada tijekom dana. Samo malo poškropite svoju omiljenu aromu po rukama i osjetite trajan miris tijekom dana! Uvijek vjerujte etiketi istaknute robne marke da biste osjetili svježinu jer one nižih marki ponekad iritiraju kožu.

Želite darivati dragu osobu za njenu posebnu priliku? Možete se odlučiti za parfeme popularnih marki kao što su Musk Etro i Anice Etro. Svi ovi mirisi obrađuju se u dizajnerskim kućama i izrađuju od prirodnih sastojaka, poput ekstrakata voća i cvijeća. Slatka aroma, sofisticirano punjenje i jedinstvena boja ovih mirisa sigurno će privući vaša osjetila!

Prednosti web hostinga

Zašto bi se na jabuci mnogo rukovali za ono što ne volite ili za nešto što nikada nećete koristiti? Ako

Njega ljepote – što je znoj?

Znoj je prirodna obrana tijela za održavanje tjelesne temperature. Znoj obično sadrži vodu i vrlo male količine soli, uree, šećera