HEKLANJE

Usluge članaka i SEO tražilice

TEMU APP 100 E KUPON

Usluge članaka i tražilica SEO mogu se koristiti zajedno kako bi pružili moćno sredstvo za privlačenje velike količine prometa na vašu web stranicu – ako znate kako to učiniti.

Nije moguće ponuditi tečaj SEO-a ili marketinga članaka ili pisanja članaka kao što je ovaj, ali možete dobiti osnove s odgovarajućih web stranica na internetu koje vam žele pokazati kako. Međutim, za početak, evo nekoliko savjeta o tome kako započeti kombinirati ova dva moćna aspekta internetskog marketinga u svoju korist. Da biste uspjeli, morate ustati i učiniti to, a ne očekivati da će doći k vama.



Ne postignite ništa ne radeći ništa

Otac mi je znao reći da se ništa neće postići ne radeći ništa osim razmišljajući o tome. Rekao je da kada se borio na razaračima u ruskim konvojima koji su štitili trgovačke brodove koji su pokušavali opskrbiti Ruse u Archangelu 1942., bilo bi lakše ne učiniti ništa, ali posao se morao obaviti i svi su ga napravili. pokleknuti i nastaviti s tim, bez obzira na cijenu.

U usporedbi s tim, provođenje nekoliko sati na web stranici smatram jednostavnim i bez problema, i nikada nisam zaboravio lekciju koju me naučio. Radim onoliko sati koliko mi je potrebno da izvršim zadatak: sat ne postoji. Promašaji u internet marketingu su oni koji prerano odustanu. Ako niste završili s dnevnim poslom do ponoći, ostanite budni dok ne završite – bilo da je 2 ujutro ili kasnije. U redu, možda ujutro imate dnevni posao, ali nitko nije rekao da je lako, osim ako ne vjerujete tipovima koji su vam ponudili da se brzo obogatite.

Moj tata nije pomogao snabdjeti Ruse spavajući u ponoć. Nećete uspjeti u svom novom internetskom poslu radeći isto. To je stvarnost. Međutim, ako se pokleknete i ako uložite napor, tada ćete uspjeti jer je sve što je potrebno naporan rad, a ostalo će se dogoditi ako radite kako vam se savjetuje. Radite ono što rade pobjednici i pridružit ćete im se.

Nabavite pisanje: ili navedite mene da pišem

Ako znaš pisati, počni pisati. Napišite najmanje dva članka tjedno o temi vaše web stranice. Više ako je moguće. Ako možete napisati 50, učinite to, ali ćete uspjeti sa samo dva. To sam sebi dokazao. Ako ne znaš pisati, nađi pisca duhova. Ako si ne možete priuštiti pisca duhova, kontaktirajte me i ja ću vam pomoći ako budem imao slobodnog vremena od 24 sata koliko imam svaki dan.

Također morate imati više od jedne web stranice, stoga nabavite barem dvije. Što više to bolje, ali dva će biti dovoljna za početak. Ako si ne možete priuštiti dva web-domaćina, nabavite onaj koji dopušta neograničen broj poddomena i možete imati onoliko neovisnih web-mjesta koliko želite. Pošaljite mi e-poštu za informacije o parkiranim poddomenama ako ih ne znate koristiti.



Optimizirajte svaku stranicu na svakoj web stranici što bolje možete i povežite jednu s drugom. Teme ili niše trebaju biti komplementarne, tako da jedna bude relevantna drugoj. Optimizirajte veze između stranica na svakoj od vaših web stranica kako biste povećali svoj interni Google PageRank i dizajnirajte web stranice logično. Ako koristite klasične SEO tehnike tražilice i povežete ih s dobrim internim i vanjskim strategijama povezivanja, uskoro biste trebali početi primjećivati da vam promet stalno raste.

Izgradite svoju web stranicu

Postoji nekoliko izvanmrežnih radnji koje možete poduzeti kako biste povećali šanse da se vaše web stranice pojave visoko u Google popisima za ključne riječi za koje je svaka stranica optimizirana. Trebali biste imati najmanje 10 stranica na svakoj stranici, po mogućnosti više. Lako je nastaviti dodavati stranice ako dizajnirate jednu stranicu koja će se koristiti kao predložak za ostale i dodate joj sve veze koje želite imati na svakoj stranici.



Zatim sve što trebate učiniti da biste dodali stranicu je promijeniti sadržaj članka, naslov stranice, naslov stranice i alternativni tekst grafike. Promijenite ključne riječi, opis i meta oznake naslova i spremni ste. Možete to učiniti za 10 minuta. Zamislite: nova web stranica svakih 10 minuta!

Sada pišite članke o temi svake nove stranice na vašem web mjestu i pošaljite ih u što više direktorija članaka. Dobit ćete početni nalet u rangu stranica ili barem nalet klikova na vašu stranicu, sve dok Google ne počne bilježiti sva umnožavanja vašeg članka na više web stranica (direktorija članaka). Tada će početi kažnjavati one u Google oglasima, ali ne, i to je VRLO VAŽNO, ne iz direktorija jer Google ne može odlučiti koji sadržaj sadrže direktoriji članaka. Vaši članci ostat će u svakom imeniku sve dok ga ne odluči ukloniti – to bi moglo trajati godinama.

Radite naporno i iskoristite dobrobiti



Ovo su osnove korištenja usluga članaka i SEO tražilice. Težak posao je pisanje i generiranje web stranica i web stranica. Međutim, ako si poput mog oca i nastaviš s poslom iako su ti ruke smrznute za blok razarača od pet inča topa razarača u Arktičkom oceanu u 3 ujutro hladnog veljačkog jutra, tada ćeš uspjeti. Rad će vas dovesti tamo, a ne plaćati stotine dolara za softver koji radi sve umjesto vas – nikad ne radi. Dovedite pravog čovjeka da vas uputi i trebali biste biti u redu.

Catastroika

Dokumentarni film sniman sredstvima prikupljenim preko interneta uz kometare Slavoja Žižeka, Naomi Klein i drugih europskih ekonomskih i pravnih stručnjaka,

Sve o bežičnim usmjerivačima

To je nepotpuna računalna mreža bez usmjerivača. Dakle, što sve radi unutar mreže. Usmjerivač zapravo prenosi pakete podataka duž mreže.