HEKLANJE

Usporedite i pronađite najbolju ponudu za poslovne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Internetske tražilice sve više olakšavaju dobivanje relevantnih informacija o financijskim proizvodima kao što su poslovne kreditne kartice. Odlukom na usporedbu različitih opcija koje imate na raspolaganju na internetu, pošteđeni ste problema fizičkog zahtjeva ili još gore, potrebe za dohvaćanjem različitih brošura i letaka od izdavatelja poslovnih kreditnih kartica.

Naići ćete na niz dostupnih web stranica, od kojih svaka sadrži širok izbor – neka su namijenjena posebno kreditnim karticama za male tvrtke, a neka za korporativne poslovne kreditne kartice. Nekoliko web stranica je isključivo informativnog karaktera, nudeći recenzije o mnogim robnim markama poslovnih kreditnih kartica i dajući prednosti i mane svake od njih. Postoje i web stranice koje vam omogućuju usporedbu do četiri poslovne kreditne kartice jednu pored druge, što kupcima omogućuje da usporede odgovarajuće karakteristike poslovnih kreditnih kartica.



Među značajkama poslovnih kreditnih kartica trebali biste razmotriti usporedbu godišnje postotne stope (APR) poslovnih kreditnih kartica. Iako vam možda nije namjera nositi saldo na računu poslovne kreditne kartice iz jednog mjeseca u drugi, zdrav razum će najvjerojatnije nalagati da ćete morati to učiniti ako vaša tvrtka zapadne u neočekivanu stisku novčanog toka. Neophodno je da tražite ponude poslovnih kreditnih kartica s niskim ili nultim postotkom APR-a, u slučaju da vam okolnosti dopuštaju samo plaćanje djelomičnih iznosa za razliku od punog duga na vašim poslovnim kreditnim karticama.

Još jedna stvar koju biste trebali uzeti u obzir su naknade povezane s dobivanjem poslovne kreditne kartice. Dok obavljate usporednu kupovinu, trebali biste se pobrinuti da tvrtke koje izdaju poslovne kreditne kartice ne ponište nagrade i bonuse koje nude uz svoje proizvode nakon što ste podnijeli zahtjev za svoju poslovnu kreditnu karticu.

U slučaju da još uvijek ne pronađete prave poslovne kreditne kartice koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama, razmislite o tome da se obratite bankama koje izdaju poslovne kreditne kartice. Prvo možete nazvati svoju lokalnu banku, gdje imate depozitne račune i održavate kreditnu liniju za svoju tvrtku. Zatim usporedite njihove ponude poslovnih kreditnih kartica s proizvodima poslovnih kreditnih kartica velikih nacionalnih banaka. Većina banaka bi vas rado zadržala kao jednog od svojih cijenjenih poslovnih klijenata i mogu ponuditi posebne stope za poslovne kreditne kartice.

Uspoređivanje različitih vrsta poslovnih kreditnih kartica može biti zamorno i dugotrajno, ali vrijedi potrošiti vrijeme. Trebali biste moći pronaći poslovnu kreditnu karticu koja ne samo da pruža značajne uštede, već i maksimalne pogodnosti za vaše poslovanje. Poslovne kreditne kartice mogu vam pomoći da steknete prednost u odnosu na konkurenciju: vaša bi tvrtka trebala biti sposobnija preuzeti veće poslove i naknadno se proširiti zahvaljujući zajamčenoj kreditnoj liniji i drugim značajkama financiranja vaših poslovnih kreditnih kartica.

Nove registracijske tablice

Od 04.07.2016. krenule su nove registracijske tablice. Od sada kada vam netko ukrade, oštetite svoje stare tablice, preselite u drugu

Pretinci i košare

Kukičanje se može prekrasno primijeniti na pretince i košare kako bi im se dodao boemski šarm. Evo kako to možete