HEKLANJE

Vintage i moderno: Klasičan novi izgled

TEMU APP 100 E KUPON

Glamurozni retro izgled iz prošlosti vratio se u velikoj mjeri – i to ne samo na supermodelima s pista. Modne žene diljem Amerike nose mnoštvo stilova iz prethodnih desetljeća, ali s nekoliko suvremenih zaokreta.

Isprobajte ove isplative savjete slavnog vizažista Nicka Barosea. On vam može pomoći da se pridružite revoluciji susreća vintage-moderne.



Šminka? Umanjite izgled – ažurirajte svoj izgled iskorijenjivanjem tog našminkanog izgleda. Umjesto da koristite i puder i bronzer, držite se mineralnog pudera i rumenila. Rumenilo dodaje toplinu licu i naglašava konture lica. Dodajte suptilan dodir boje visokom rubu jagodičnih kostiju i pomiješajte kako biste stvorili prirodno rumenilo na obrazima. Kako biste stvorili izgled koji vrišti vintage glamurom, eksperimentirajte s ovosezonskom popularnom bojom marelice ili blijedoružičastom bojom.

Posvijetlite da posvijetlite – ove sezone, manje je zapravo više. Odbacite oštre nijanse i oštre olovke i držite se svijetlih, jedva primjetnih boja sa suptilnim svjetlucavim sjajem koji će odmah posvijetliti vaš pogled. Kako biste postigli glamurozan pogled razrogačenih očiju s trenutnim seksipilom, nanesite dodatni sloj maskare na vanjske kutove trepavica. Osjećate se ultra-šik? Zamijenite svoju tradicionalnu maskaru za tamnoljubičastu ili boju kadulje.

Stvorite to savršeno pućenje – I lijepa i odvažna, hrabra, vintage boja usana najlakši je način da dodate dašak dramatičnosti svakom kompletu. Za nevjerojatan učinak, pobrinite se da vaše biserno bijele boje budu ažurne korištenjem Crest Whitestrips Supreme, najveće snage izbjeljivanja dostupne u traci. Prodaju se isključivo u stomatološkim ordinacijama, te trakice daju dramatične, profesionalne rezultate koji su vidljivi nakon samo tri dana. Trake vam omogućuju izbjeljivanje do željene razine kod kuće, uz pomoć vašeg stomatologa.

Napravite novu ‘Do-Turn’ glavu na bilo kojoj zabavi miješanjem jednostavne, klasične frizure ili kroja s ultramodernim nijansama ili prigušenim svjetlima. Žene s dužom kosom pokušajte s nabujanim ili elegantnim visokim repom u stilu 1940-ih. Za one s kratkom kosom, eksperimentirajte s valovima koji uokviruju lice u stilu 20-ih.