HEKLANJE

Zanima vas kako napraviti stranicu na Facebooku?

Ako ste prijavljeni na Facebook, zasigurno najpopularniju društvenu mrežu današnjice nema sumnje da ste se susreli s besplatnom uslugom koju na Facebook-u možete iskoristiti za promociju, zabavu ili nešto treće – naravno radi se o Facebook stranicama i grupama.
Mišljenja sam da je za početak mnogo pametnije otvoriti “stranicu” nego grupu pa da krenemo. Logirajte se na Facebook te upišite u tražilicu “pages” ili kliknite ovdje: http://www.facebook.com/pages/.
Kliknite gore desno gumb + Create page tj. Napravi stranicu i otvorit će vam se izbornik kao na slici – odaberite dali se radi o “Local business”, “Brand, product, or organization”, “Artist, band, or public figure” te upišite ime stranice.
Ok kad smo obavili ovaj dio krećemo dalje:
01. podignite nekolicinu slika te jednu od njih postavite kao “profile picture”
02. popunite “info” stranicu s podatcima
03. upišite FBML u tražilicu i dodajte aplikaciju na svoju stranicu
04. editirajte svoju stranicu na način da pod “edit FBML” upišete ime taba po želji te u donji box možete dodati što vas volja (tekst, video, slike)
05. postavite da taj stvoreni tab bude početna stranica (Edit>Wall Settings)
06. Ukoliko imate blog ili stranicu koja ima RSS pronađite na Facebook-u aplikaciju RSS Graffiti, pa namjestite da vam se vijesti s stranice automatski objave i na vašoj Facebook stranici.
07. Povežite vašu Facebook stranicu s Twitter-om.
I na kraju, puno ste puta vjerujem vidjeli one famozne stranice “prvo klikni like da bi pogledao nešto”. Želite i vi napraviti takvu stranicu? Ništa lakše – jednostavno u FBML aplikaciji koju ste dodali na svoju stranicu (Edit Page>Edit FBML).
Pod “stranica.com” upisujete vlastiti link, a pod “www.neka-str..” upisujete opet link na sliku na kojoj piše:”Ako želite vidjeti (tralala) prvo kliknite na Like” – ova slika nije nužna može biti i samo tekst..
Dobit ćete stranicu na kojoj će se vidjeti samo ta slika koja vas tjera da kliknete Like te nakon vašeg klika na Like pokazat će se “Klikni ovdje!” – naravno umjesto tog teksta možete zakačit recimo 10 slika ili nekakav paragraf teksta…

Što je to THC, CBD smola / pasta

THC (delta-9-tetrahydrocannabinol) je psihoaktivna supstanca koja se prirodno nalazi u biljci kanabis. Ona je odgovorna za glavne efekte koje ljudi