HEKLANJE

Zaradite besplatne zrakoplovne karte s kreditnom karticom zrakoplovnog prijevoznika

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste se prijavili za kreditnu karticu zrakoplovne kompanije, vjerojatno pokušavate shvatiti kako najbolje iskoristiti njezin sustav nagrađivanja. Više je nego vjerojatno da plaćate godišnju naknadu za svoju kreditnu karticu zrakoplovne kompanije, plus višu kamatu od one koju biste platili za karticu bez nagrade. Stoga, financijski ima smisla željeti biti siguran da dobivate nešto zauzvrat za uloženo. Najbolji način da osigurate da svoje kreditne kartice zrakoplovnih kompanija iskoristite u potpunosti jest da zaradite te besplatne karte što prije.

Odaberite kartu mudro



Prilikom odabira kreditne kartice zrakoplovne tvrtke imajte na umu da ih možete izabrati između nekoliko. Neke kreditne kartice zračnih milja formiraju se u partnerstvu s određenim zračnim prijevoznicima, što znači da će vaše nagrade biti ograničene samo na tog zračnog prijevoznika. Drugi su općenitiji i omogućuju vam skupljanje milja za razne zrakoplovne tvrtke. Ove kartice funkcioniraju tako da za vas kupe kartu s popustom kod zrakoplovne tvrtke po vašem izboru na temelju gotovinske vrijednosti svake milje koju zaradite. Ako ne želite biti ograničeni na samo jednu zrakoplovnu tvrtku, ova vrsta kreditne kartice zrakoplovne kompanije dobra je opcija za vas. Na ovaj način često možete brže zaraditi kartu budući da se cijene karata razlikuju među konkurentskim zrakoplovnim prijevoznicima.

Također morate obratiti pozornost na to koliko dolara morate potrošiti da biste zaradili besplatne ulaznice. To zahtijeva promatranje dvije komponente: koliko milja vrijedi svaki dolar koji potrošite i koliko je milja potrebno da se zaradi karta. Ako zaradite 5 milja po dolaru, ali je potrebno 100 000 milja da zaradite kartu, bolje je odabrati karticu koja nagrađuje samo 1 milju po dolaru, ali daje kartu nakon što skupite 10 000 milja.

Iskoristite prednosti poticaja

Kreditne kartice zračnih milja općenito imaju niz posebnih poticaja ugrađenih u program. Na primjer, možete zaraditi više milja za kupnje kod određenih partnera. Ili, možete zaraditi dodatne milje za kupnju putem zrakoplovne tvrtke koja je postala partner s karticom ako je kartica partnerstvo između zrakoplovne tvrtke i kartičarske kuće. Saznajte što više o tome kako možete zaraditi dodatne milje sa svojom karticom – i iskoristite to.

Mnoge kreditne kartice zračnih milja nude slične poticaje. Na primjer, nekoliko nudi poticaje za iznajmljivanje automobila ili hotelske rezervacije sa svojim poslovnim partnerima. Ili se neki paketi za odmor mogu napraviti u suradnji s kartičarskom kućom ili zrakoplovnom kompanijom. Ako ove pakete kupite kreditnom karticom, možete dobiti značajan broj bonus milja.

Letite često i koristite svoju karticu

Najbrži način da zaradite svoju besplatnu zrakoplovnu kartu je da često letite i da budete sigurni da naplaćujete karte sa svoje kreditne kartice. To vam može pomoći da skupite tisuće zračnih milja u samo jednoj godini. Ako putujete poslovno, svakako naplatite troškove s kreditne kartice svoje zrakoplovne tvrtke kako biste povećali svoje zarađene milje.



S druge strane, još uvijek možete napuniti svoje zarađene zrakoplovne milje čak i ako ne putujete poslovno. Sve svoje troškove za benzin, namirnice i druge troškove možete naplatiti kreditnoj kartici svoje zrakoplovne kompanije. Možete čak postaviti da se vaši redovni mjesečni računi naplaćuju s vaše kreditne kartice. Plaćanje svih računa odjednom na kraju mjeseca kada podmirite stanje svoje kreditne kartice nije samo zgodno, to je i pametan način da zaradite nagradu za novac koji ćete ionako potrošiti. Neka računi rade za vas i pomozite vam da zaradite više milja.