HEKLANJE

Nekoliko pogrešaka koje treba izbjegavati prilikom dizajniranja vaše web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Imajte na umu ove uobičajene zamke kada dizajnirate svoje web mjesto:

• Početna stranica vam ne govori brzo o čemu se web stranica radi. Trebali biste biti u mogućnosti posjetiti početnu stranicu bilo kojeg web-mjesta i u roku od pet sekundi shvatiti o čemu se radi, koju vrstu proizvoda prodaje ili što reklamira.



• Loša upotreba skočnih prozora, oglašavanje koje prska, stranice koje prskaju (stranice s zgodnim animacijama i zvukom, ali koje morate gledati pet do deset sekundi prije nego što vas odvede na pravo web mjesto) i druge značajke web dizajna koje privlače interes daleko od vaše web stranice, proizvoda i/ili usluga.

• Loša navigacija web stranice. To uključuje neispravne hiperveze, skrivenu navigaciju, loše riječi navigacijskih veza, veze koje vas vode na stranice bez poveznica, poveznice koje vas vode na istu web stranicu i stranice bez poveznica natrag na početnu stranicu (uvijek uključite povratnu vezu na početnu stranicu tako da bez obzira na to gdje se posjetitelji stranice nalaze, mogu pronaći put natrag kući!).

• Vjerovanje da, budući da imate web stranicu, imate marketinšku kampanju ili cjelokupnu marketinšku i reklamnu strategiju. Morate shvatiti da vaša web stranica nije vaša marketinška strategija. Vaša web stranica samo je dio vaše ukupne marketinške strategije, ovisno o vašim poslovnim ciljevima; na primjer, ako imate uspješan restoran, ali želite oglašavati i promovirati svoju tvrtku na webu. Stvaranje web stranice je super, ali ako se ne promovira i reklamira, nitko je nikada neće pronaći. Dijeleći posjetnice s utisnutim URL-om svoje web stranice, koristite tradicionalnu marketinšku kampanju za promicanje svoje web stranice. Ako sa svoje web stranice nudite kupon koji se može preuzeti/ispisati, uspješno koristite svoju web stranicu kao dio svoje marketinške strategije za postizanje cilja povećanja prodaje u restoranu.

• Neuspjeh u postizanju relevantnosti web stranice i ažuriranja sadržaja. Nema ničeg nezadovoljnijeg web korisniku od posjete web stranici koja je uvelike zastarjela. Pogrešne cijene, proizvodi koji više nisu dostupni, zastarjeli sadržaj i staro oglašavanje posjetitelju web stranice znače da vaša privrženost vašoj web stranici uvelike pati. Pretrpavanje vaših stranica nerelevantnim materijalom odvratit će posjetitelja od shvaćanja poante vaše web stranice (ranije spomenuto pravilo pet sekundi).

• Izbjegavajte previše tekstualnih efekata. Zaboravite bljeskajući tekst, preokrenuti tekst, gimnastički tekst ili druge efekte koji bodu oči i vrtoglavo, a koji samo smetaju posjetitelju vaše stranice. Nemojte stvarati “glasno” web mjesto koje sadrži toliko trepćućih, bljeskajućih, okretnih i vrtećih ikona, teksta ili grafike da posjetitelji budu preplavljeni efektima i nedovoljno oduševljeni sadržajem web mjesta.

• Ograničite broj grafika na vašoj web stranici kako ne biste preopteretili posjetitelje svoje stranice “preopterećenošću grafikom”. Ne koristite animirane GIF slike na svojoj web stranici. To je bilo cool prije deset godina, ali u današnjem profesionalnom okruženju samo su još jedna “glasna”, dosadna distrakcija koju posjetitelji stranice ne žele vidjeti.

• Nemojte koristiti Microsoftove teme (ugrađene predloške dizajna) kada kreirate web stranicu s Microsoft FrontPageom. Iako je FrontPage redovito oštećen, stojimo iza činjenice da se može koristiti za dizajn sjajnih web stranica.



• Ne ugrađujte okvire u dizajn web stranice. Korištenje okvira unutar web stranice otjerat će kupce brže nego išta!

• Ugradite odgovarajuće elemente dizajna web stranice kako biste osigurali da je vaša web stranica spremna za pronalaženje tražilicama.

Prva poslovna kreditna kartica

Većina vlasnika tvrtki razumije da je puno lakše i sigurnije obavljati transakcije kreditnim karticama. Štoviše, kreditne kartice vam daju nagrade,

Uobičajeni troškovi kreditne kartice

Posljednjih godina britanska industrija kreditnih kartica doživjela je apsolutno ogromne promjene. Praktički je neprepoznatljiv od industrije koja je bila prisutna

Što je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je izrazito moderan postupak koji dokazuje da u svijetu ljepote postoji mjesto za visokotehnološko razmišljanje. Ovaj jedinstveni tretman kože