HEKLANJE

Što je mikrodermoabrazija?

TEMU APP 100 E KUPON

Mikrodermoabrazija je izrazito moderan postupak koji dokazuje da u svijetu ljepote postoji mjesto za visokotehnološko razmišljanje. Ovaj jedinstveni tretman kože razvio je talijanski liječnik sredinom 1980-ih i od tada se proširio diljem svijeta. Mikrodermoabrazija je tehnika obnavljanja površine kože koja daje rezultate slične kemijskom ili laserskom pilingu; ali je brži, manje invazivan, manje opasan i manje neugodan od ovih tretmana i ima vrlo usporedive rezultate. Za razliku od kemijskog ili laserskog pilinga, tehnika mikrodermoabrazije ne zahtijeva vrijeme oporavka. Moguće je obaviti mikrodermoabraziju poslijepodne i još te večeri otići u grad sa svježom, glatkom kožom. Mikrodermoabrazija nije ništa invazivnija niti dugotrajnija od masaže ili manikure. Ovaj brzi preokret učinio je mikrodermoabraziju popularnim tretmanom.

Mikrodermoabrazija je tehnika kojom se uklanja fini vanjski sloj kože; otkrivajući svježi, mladi izgled tena i uzrokujući da lice brzo regenerira nove slojeve glatke, besprijekorne kože zbog koje možete tjednima izgledati sjajno. Mikrodermoabrazija može ukloniti površinske ožiljke i male udubine ili udubljenja na površini lica, poput manjih ožiljaka koji su ponekad uzrokovani aknama. Također može smanjiti pojavu bora i drugih finih linija, što je dobro za svakoga tko traži način da svoje lice izgleda mlađe. Nekoliko polusatnih sesija mikrodermoabrazije može obrisati oštećenja koja su se nakupila tijekom godina.



Oprema koja se koristi u mikrodermoabraziji može biti zastrašujuća prvi put kada se podvrgnete postupku. U mikrodermoabraziji uređaj raspršuje izuzetno fine kristale po površini kože, a zatim primjenjuje nježan kružni pritisak koji djeluje na granule na licu kako bi olabavio vanjski sloj kože. Nakon što je to gotovo, lagano usisavanje podiže olabavljeni sloj kože. Cijeli postupak obično traje između pola sata i sat vremena, a često ga izvodi plastični kirurg iako mnoga lječilišta počinju nuditi ovaj revolucionarni tretman uz klasične tretmane ljepote kao što su tretmani lica.

Nažalost, jedan nedostatak mikrodermoabrazije u očima mnogih potencijalnih kupaca je cijena. Jedna sesija ovog jedinstveno visokotehnološkog postupka može stajati između sto i dvjesto dolara. Međutim, postoji mnogo redovitih klijenata mikrodermoabrazije koji smatraju da je povećanje ljepote vrijedno bilo kakvih financijskih troškova.

Vodič za sastavljače e-knjiga

Zakoni o uvozu i izvozu kombinacija su raznih međunarodnih i nacionalnih zakona koji se koriste za kontrolu prekogranične trgovine proizvodima