HEKLANJE

Odaberite pristupačno web-hosting za svoju web-stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Webhosting je usluga koja vam omogućuje premještanje vaše stranice s datotekama i HTML dokumentima na javnu stranicu na web poslužitelju i na internetu. Prilikom odabira usluge web hostinga morate uzeti u obzir brojne stvari.

Za tvrtku se ne preporučuje odabir besplatnog webhosting rješenja. Umjesto toga trebali biste odabrati pristupačan web hosting. Prije svega, stranice za besplatno webhosting imaju skočne prozore i bannere svaki put kada uđete što može obeshrabriti ili iritirati kupca, a ako niste toliko tehnički potkovani, to bi moglo na kraju predstavljati problem.



Također nemaju puno diskovnog prijenosa ili prostora na disku, nemate dovoljno prostora na računu e-pošte ili drugih značajki. Ako imate velike grafičke datoteke, možete izgubiti klijente koji ne žele čekati da se stvari učitaju. Također, besplatno webhosting obično pati od puno zastoja pa bi to utjecalo i na vaše poslovanje na internetu.

Stoga je odabir pristupačnog webhostinga najbolji izbor za vaše poslovanje. Troškovi se mogu kretati od deset do pedeset dolara svaki mjesec, a ovaj raspon cijena ovisi o vrstama značajki hostinga koje želite.

Međutim, moguće je ići u stotine dolara mjesečno za poslužitelj namijenjen isključivo vašem poslovanju. Koji god odabir odabrali, ne zaboravite provjeriti pravila povrata novca i jamstvene zahtjeve za povrat novca bez pitanja.

Prilikom donošenja odluke o odabiru pružatelja usluge web-hostinga možda ćete naići na neke tvrtke koje nude neograničenu propusnost. Ova tvrdnja zapravo nije istinita. Ne postoji takva stvar. Nakon određenog ograničenja, web host će početi naplaćivati propusnost.

Još jedna stvar je da razmislite io uslugama korisničke podrške, provjerite web stranicu tvrtke hostinga i vidite što još nude. Provjerite koliko su dugo u poslu.

Usluga web hostinga temeljena na sustavu Windows skuplja je od Linuxa. To je zato što kupnja Windows baza podataka i jezika košta tvrtku više. Osim toga, cijena ne uključuje Cold Fusion, Allair, SQL server.

Linux jezici i baze podataka besplatni su za instalaciju, tako da je pristupačniji za tvrtku i za vas. Također možete dobiti PHP, MySQL i telnet račune. Jedini put kada se zapravo preporučuje nabaviti Windows je ako trebate raditi s Microsoft Access bazom podataka.



Obavezno provjerite pozadinu svake tvrtke i dodatno istražite prije nego što se odlučite za tvrtku za web hosting. Jedan od načina da to učinite je da posjetite stranicu za pregled web-hostinga koja korisnicima omogućuje objavljivanje komentara o tvrtki za web-hosting koju koriste ili su koristili u prošlosti.

To će vam dati nepristrano mišljenje o korisničkoj službi i vremenu neprekidnog rada pristupačne webhosting tvrtke koju razmišljate o korištenju za svoju web stranicu.

Izvješće potrošača

Neki financijski savjetnici predlažu da povremeno pregledate svoje kreditno izvješće radi netočnosti ili propusta. Ovo bi moglo biti posebno važno