HEKLANJE

American Express Blue Sky Card: Nema više ograničenja!

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od glavnih pritužbi potrošača u vezi s nagradnim kreditnim karticama su one kartice koje obećavaju svijet, ali vas ograničavaju da tamo stignete. Točnije, kreditne kartice koje vam omogućuju skupljanje velikog broja bodova u kratkom vremenskom razdoblju, ali kada dođe vrijeme da te bodove iskoristite za besplatne zračne milje, stupaju na snagu ograničenja. Svi ti bodovi i nema kamo otići…barem na vašem rasporedu, tj. Pa, American Express poduzima nešto po tom pitanju, a njegova nedavno predstavljena American Express Blue Sky kartica svakako privlači veliku pozornost. American Express kaže “zbogom” ograničenjima nagrađivanja putovanja, a možete i vi. Čitajte dalje za sve uzbudljive detalje!

Ograničenja: Kome su potrebna?



Planiranje putovanja može biti dovoljna gnjavaža i bez brige o ograničenjima nagradnih kreditnih kartica. Dogovaranje slobodnog vremena s posla, rezerviranje hotelske sobe, iznajmljivanje automobila i još mnogo toga pola je bitke, a drugu polovicu vremena utrošite pokušavajući shvatiti na koje datume možete letjeti. Oh, naravno, možete letjeti kad god želite, ali ne ako se oslanjate na iskorištavanje bodova svoje nagradne kreditne kartice. U većini slučajeva, razdoblja zamračenja će odrediti kada/hoćete li moći letjeti. Dolazak tamo može biti mučan zbog ograničenja otkupa.

Srećom, American Express Blue Sky kartica sve je to promijenila. Ako posjedujete Blue Sky karticu možete:

Putujte gdje želite, kada želite: apsolutno nema datuma zamračenja ili ograničenja putovanja. To znači da možete letjeti u Pariz na vrhuncu turističke sezone ili u Honolulu kad god želite. Nema ograničenja za iznajmljivanje automobila, rezervaciju hotelske sobe, krstarenje itd.

Budite bez naknada: bez godišnje naknade i početna stopa od 0% APR-a za prvih šest mjeseci.

Brzo skupljajte bodove: Potrošite jedan dolar i osvojite jedan bod. Na sve!

Prednosti izvan standardnog paketa

Kartica American Express Blue Sky nudi mnoge druge pogodnosti izvan tipične nagradne kartice. Oni uključuju:



Ekspresna gotovina: kada trebate gotovinu u ruci, možete posjetiti jedan od preko 500.000 bankomata i pristupiti svojoj kreditnoj liniji. Ovo može biti od pomoći posebno kada trebate gotovinu za napojnicu svom nosaču ili platite taksi.

Osiguranje: Kada svoju kartu za krstarenje, let, željeznicu ili autobus naplatite na svoju American Express Blue Sky karticu, automatski ste pokriveni do 100.000 USD za slučajnu smrt ili raskomadanje.

Osiguranje od gubitka/štete iznajmljenog automobila: Plaćanje od 8 do 16 USD po danu za osiguranje za najam automobila stvar je prošlosti kada svoj najam automobila teretite na American Express Blue Sky kartici. Za tjedan dana najma, to može značiti veliku uštedu za vas!



Jasno je da American Express rješava pritužbu broj jedan koju su potrošači imali s kreditnim karticama zrakoplovnih kompanija uklanjanjem datuma zamračenja i ograničenja putovanja s ponudom kartice Blue Sky.

Kreditne stope

Što prvo pogledate kada dobijete novu ponudu za kredit? Za većinu ljudi, odgovor na ovo pitanje je da gledaju maksimalni