HEKLANJE

Poslovanje od kuće – uništavanje apatije

TEMU APP 100 E KUPON

Sažetak: Kada pojedinac više nije imao mogućnost odlučiti što će učiniti sa svojim životom u smislu samodostatnosti, jednostavno je osjećao da je njihov jedini izbor bio postati nečiji sluga na radnom mjestu – apatija je bila rezultat i to utječe na sva područja današnjeg društva.

Bio je rančer i dao je podizvođač da bude vozač diližanse u kasnim 1800-ima. Imao je četiri sina i svi su služili vojsku jer su to činili američki sinovi kao način izražavanja zahvalnosti za slobodu da nastave život.



Kako je čovjek stario, bilo mu je sve teže sam upravljati rančem pa je unajmio zemlju za poljoprivredu i postao željeznički inženjer, a kasnije i policajac nakon što mu je supruga preminula.

Ali kada je govorio o onome što najviše voli, to je uvijek bio ranč. Prisjetio bi se dana jahanja na ogradi ili spašavanja stoke nakon mećave. Uvijek se prisjećao tih godina kao najtežih godina u svom životu, ali onih koje su mu najviše isplatile, a oči su mu svjetlucale dok je govorio.

Njegova priča ima odjek u populaciji koja stari. Osjećali su se najživljima kada su oni odlučivali – kada su upravljali svojom sudbinom.

Kako je industrijalizacija zahvatila zemlju i kako se od drugog primatelja tražilo da spoji kraj s krajem, mnogi su ljudi napustili pomisao da bi ikada mogli posjedovati tvrtku pa su jednostavno odlazili raditi gdje god su je mogli pronaći, a to je, tvrdim, bio početak raširena apatija u Americi.

Kada pojedinac više nije imao sposobnost odlučiti što će učiniti sa svojim životom u smislu samodostatnosti, jednostavno je osjećao da je njihov jedini izbor bio postati nečiji sluga i život je bio iscrpljen iz življenja.

Kako je vrijeme prolazilo, nove su generacije jednostavno gledale u budućnost i vidjele koledž kao način pronalaska najboljeg posla koji su mogli. Većina diplomiranih studenata danas ne razmišlja o otvaranju posla, već samo o ponudama za posao.

Možda je apatija koja je sveprisutna u današnjem svijetu povezana s osjećajem da ne postoji sudbina koju treba kontrolirati, nema odluka koje treba donositi i nema budućnosti zbog koje bi se mogli uzbuđivati.



Ova ideja ide paralelno sa statistikama koje pokazuju stalan pad zadovoljstva poslom među američkom radnom snagom.

Sigurno bi postojao problem kada bi današnja radna snaga jednostavno napustila radnu snagu i pokušala razviti vlastiti posao. Danas postoji toliko mnogo uslužnih djelatnosti i svaka od njih zahtijeva stalnu ponudu spremnih radnika, ali ideja o kućnom poslovanju privlačna je onima koji su imali djedove i bake i pradjedove koji su nekada poznavali radost posjedovanja poduzeća.

Postoje mnogi razlozi za apatiju u Americi. Tvrdim da je prevladavajući osjećaj da ne kontroliramo vlastitu sudbinu i da nam je izbora malo, osjećaji koji mnoge navode da jednostavno rade za vikend, a da nisu u mogućnosti vidjeti nešto bolje za pet godina ili se sjetiti nečeg boljeg u prošlost.



Posao od kuće mogao bi biti pozitivan odgovor na negativnu apatiju za mnoge koji imaju san koji su predugo skrivali.

Usluge članaka i SEO tražilice

Usluge članaka i tražilica SEO mogu se koristiti zajedno kako bi pružili moćno sredstvo za privlačenje velike količine prometa na