HEKLANJE

Zašto je certifikacija odbora važna pri odabiru plastičnog kirurga

TEMU APP 100 E KUPON

Nakon što donesete odluku o plastičnoj kirurgiji, počet ćete procjenjivati različite kirurge. Certifikacija odbora trebala bi biti jedna od tema na koje se fokusirate tijekom evaluacije.

Zašto je certifikacija odbora važna pri odabiru plastičnog kirurga



Izraz Certificirani od strane odbora tu i tamo se pominje što ga je lako zanemariti pri ocjenjivanju plastičnog kirurga. Dakle, što je točno? Certifikacija odbora znači da je liječnik položio i položio ispit iz određene medicinske specijalnosti. Često ćete vidjeti informacije koje pokazuju da liječnik ispunjava uvjete za članstvo u komisiji, što znači da je osoba završila obuku i ispunjava uvjete za polaganje ispita. Važno je da shvatite da to ne znači da je osoba certificirana, odnosno nemojte miješati dvije klasifikacije kada ocjenjujete kirurga.

Postoje brojne specijalnosti u području medicine, tako da certificiranje ne mora uvijek značiti ono što se čini kada je u pitanju plastična kirurgija. Plastična kirurgija je specijalizirani oblik medicine za koji se može dobiti certifikat. Drugi kirurzi, međutim, mogu izvoditi plastične operacije. Na primjer, liječnik specijaliziran za kirurgiju grla može biti certificiran za tu specijalnost, ali može obavljati plastične operacije za bradu i tako dalje. Iako su certificirani u tom području, nisu za plastičnu kirurgiju.

Kada ocjenjujete plastičnog kirurga, želite saznati je li certificiran. Pod pretpostavkom da jesu, onda želite saznati za koju su medicinsku specijalnost certificirani! Možda ćete se iznenaditi kada saznate da to nije plastična kirurgija, što također može utjecati na vašu odluku o tome trebate li se obratiti kirurgu.

Možda se pitate zašto bi drugi medicinski stručnjaci osim plastičnih kirurga željeli ući u ovo područje. U većini slučajeva, pacijent na plastičnoj operaciji mora platiti operaciju, a ne osiguravajuće društvo. Osiguravajuća društva poznata su po smanjenju naplata kirurga, pa je dobivanje pune naknade od plastične kirurgije vrlo privlačna opcija.

Certificirani plastični kirurzi imaju najbolju obuku i najviše iskustva. Kada ocjenjujete kirurge, samo provjerite imaju li doista certifikat za plastičnu kirurgiju!

Crtanje u oblacima

Zgodna stranica koja vam nudi mogućnost crtanja raznih oblika u oblacima. Izaberite neku od ponuđenih slika iz galerije oblaka i