HEKLANJE

Zašto plaćati usluge popravka kreditne sposobnosti – učinite to sami

TEMU APP 100 E KUPON

Oglasi za usluge popravka kreditne sposobnosti su posvuda, ali što dobivate kada kupite jednu od ovih usluga. Zapravo dobivate vrlo malo, a možda i ništa jer su prema izvješćima potrošača mnoge od ovih ponuda prijevare. Mnoge usluge za popravak kredita naplaćuju vam novac kako bi vam dale ideje o tome kako sami možete popraviti kredit. Nemoguće je da tvrtka popravi vašu lošu kreditnu sposobnost. To je nešto što morate učiniti za sebe.

Tvrtka za popravke kredita reklamira da će riješiti sve vaše probleme s lošom kreditnom sposobnošću i olakšati vam dobivanje kredita za automobil ili kreditnu karticu. Mnoge od tih tvrtki naplaćuju vam stotine dolara, koje možete koristiti za plaćanje mjesečnih računa i tako ništa za vas. Možete pružiti vlastite usluge popravka kreditne sposobnosti počevši sa zahtjevom za vaše kreditno izvješće. Ovo je besplatno, bez obzira na to podnesete li zahtjev putem interneta ili od jedne od agencija za izvješćivanje kreditne sposobnosti. Imate pravo na jedno besplatno izvješće godišnje.



Ako želite koristiti usluge popravka kreditne sposobnosti, možete iskoristiti zajam za smanjenje duga od svoje banke. Zajmodavci vam jedva čekaju pomoći u tom pogledu jer znaju da se savjesno trudite popraviti svoju lošu kreditnu sposobnost. Možda ćete morati sjesti sa savjetnikom kako biste odredili iznos novca koji trebate posuditi. Zajmodavac će isplatiti vaše vjerovnike ostavljajući vam mjesečnu otplatu koja se može kontrolirati, što je više nego vjerojatno manje od ukupnog iznosa koji trenutno imate.

Morate biti oprezni pri plaćanju bilo kakvog novca tvrtkama za popravak kredita koje žele da platite unaprijed prije nego što prime bilo kakvu uslugu popravka kredita. Ako kontaktirate tvrtku za popravak kredita, morate se pobrinuti da vam osoba s kojom razgovarate kaže što možete učiniti sami besplatno. Ako ne dobijete ovu informaciju od tvrtke, trebali biste trčati što je brže moguće.

Ako vam tvrtka za popravak kreditne sposobnosti savjetuje da osporite informacije u vezi s vašom kreditnom poviješću, a vi slijedite taj savjet, tada biste mogli počiniti prijevaru. Važno je da pregledate svoje kreditno izvješće kako biste bili sigurni da su sve informacije točne. Bilo je slučajeva u kojima su neke od informacija netočne, ali vjerojatnost da će sve trebati osporiti vrlo je mala.

Nikakve usluge popravka kreditne sposobnosti ne mogu ukloniti nepovoljne stavke iz vašeg kreditnog izvješća. Ono što trebate učiniti je početi raditi na plaćanju računa na vrijeme ili se dogovoriti s vjerovnicima da uzimaju manje iznose. Sve se to pozitivno odražava na vaše kreditno izvješće, ali bez obzira na to koje usluge popravka kreditne sposobnosti koristite, jedini način na koji se stavke mogu ukloniti je ako možete dokazati da su netočne. Vaša kreditna povijest vrlo je važna i morate je zaštititi.

Tražite usluge popravka kreditne sposobnosti? Budi oprezan.